Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης Μ5
Νικο,το ενυδρείο σου,σκοτωνει.....
Οι μεντορες σου ας αρχισουν να τρεμουν......
Τρίζει η καρεκλα τους.....χαχαχ α αχα
|
ευχαριστώ γιανναρε!
δεν παίζει αυτό που λες με τπτ!
ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα!
χαχαχαχαχα!
να είμαστε καλά φιλε και έτσι όπως είμαστε να παραμείνουμε αγαπημένοι,ενωμένοι με κοινό γνώμονα την ανάπτυξη των ενυδρείων μας!!
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από leonardos
Μπραβο Νικο απο το καλο στο καλητερο πας καθημερηνα!!!
ευχαριστώ λεων!
ευχομαι και σε εσένα το ίδιο τρελέ μου γιατί το αξίζεις!
εχεις δικο Κωστα πολυ και μεγαλο!!! αλλα ειναι και ενα θεμα και οι εισαγωγιες που και δεν εχον παντα κατι καλο να διηουν αλλα και οι τιμες ειναι φωτια οταν ερχετε κατι καλο ασε που εδω στην επαρχεια μονο τα απομιναρια προλαβενουμε!! επισεις μεγαλα μαγαζια του εξωτερικου δεν στελνουν σε ιδιοτες αλλα και να στελναν τα μεταφωρικα ειναι... αστα γενικα λιγο η νοοτροποια μας λιγο η οικονομικη κατασταση μας κρατανε χαμηλα. δεν πειραζει με καλη διθεση κατι θα καταφερουμε σιγα σιγα. εγω παντως οταν μπενω σε κανενα κοραλαδικο του εξωτερικου θελω 3 υπογλοσια να συνελθω!!!   
|
λεων υπάρχουν και απο εξωτερικό χωρίς μεταφορικά!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από revolution1925
καλημέρα Νικο μολις τελειωσα το διάβασμα την παρουσιασης σου απ την αρχη..!! χαράς την υπομονή σου!
πες μου πόσες μέρες σου πηρε?
δεν ξερω και πολλα από θαλασσινα ακομα αλλα η σωστη και μελετημενη δουλεια που κανεις απ την αρχη δεν θα μπορουσε να ειχε άλλο αποτέλεσμα...! στολιδι το ενυδρειο σου φιλε σε όλα του...! να εισαι καλα και να το χαιρεσε...!  
ευχαριστώ φιλαρακι καλή πορεία και εσύ να εχεις!
τωρα σειρα εχει να διαβασω του σακη...!
απο την Οδύσσεια πας στην Ιλιάδα?
ααα και χωρις υπερβολες μπορει το σπιτι μου να μην είναι τοσο καθαρο οσο το σαμπ σου....!! 
|
χαχαχαχαχα!να είσαι καλά αρη!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Giannis Roditis
φοβερο το ενυδρειο και αρχίζει και γεμίζει με όμορφα κοραλια!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
ευχαριστώ γιαννη!
να είσαι καλά και εσύ φίλε!
άντε τώρα με το όπλο που κούμπωσες ποιος σε πιάνει!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas82
Γιαννη για εμένα μακάρι να στηθούν όμορφα θαλασσινά να είναι πιο όμορφα όχι από το δικό μου αλλά από τα καλύτερα ενυδρεία του εξωτερικού . Που εξαιτίας διαφόρων καταστάσεων που επικρατούν στον ενυδρειακο κόσμο και γενικότερα στην Ελλαδα έχουν κρατήσει το επίπεδο για εμένα πολύ χαμηλά , ευελπιστώ για το καλύτερο .
|
έτσι ακριβώς όπως τα λες κωστα!
ειδικά στο κομμάτι του θαλασσινού!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alan boy
μπραβο Νικο να τα χαρεις οσο δεν παει φιλε 
|
να είσαι καλά φίλε και εσυ!
και σε εσένα ευχομαι το ίδιο!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas82
Ή κάθε περίπτωση χομπίστα βέβαια είναι ξεχωριστή, στην περίπτωση του Νικου πρόκειται για χομπίστα που συνεχώς διαβάζει και ενημερώνεται , ή δουλειά που έχει ρίξει φαίνεται πλέον στο ενυδρείο του και στο φόρουμ το ίδιο . Εγώ σαν Κωστας χαίρομαι που έχω φίλους που με εμπιστεύονται και μπορώ και εγώ να βασιστω μία δύσκολη στιγμή επάνω τους όπως εσύ Γιαννη ,ο Νικος και τα περισσότερα απο τα παιδιά του θαλασσινού που τυχαίνει και γνωρίζω και προσωπικά.
|
κωστα χίλια ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
ο λόγος σου εχει ξεχωριστή βαρύτητα και αυτό μου δινει ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη και όρεξη για την συνέχεια!
είμαι πολυ χαρούμενος που έχουμε συνθέσει όλοι μας ενα team δυναμικό με μοναδικό μας μέλημα την ανάπτυξη του χομπι μας χωρίς συμφέροντα και σκοπιμότητες!
Και μια χθεσινοβραδινή φωτο!

Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα(πριν απο λιγο δλδ) έβγαλα μερικές αεροπλανικες φωτο αφιερωμένες στο φιλαρακι μου σακη(μοδ) που ξερω οτι του αρέσουν αλλα συγχρόνως του δίνω και τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση εν ωρα υπηρεσίας!

Ακόμα τα χρωματα δεν έχων ανοίξει στις νέες εισαγωγές καλός ή κακώς αλλα ευελπιστούμε να στρώσουν στο μέλλον!