-------------------------

Πρίν και μετά
Γιατί τα λέντ ποία είναι η άποψη μου χρόνια έπαιζα με τ5 της ati όλα μια χαρά δεν είχα πρόβλημα σταθερή αξία το άσχημο ότι πρέπει κάθε 6 μήνες να της αλλάζει σην το ρεύμα που καίνε από τότε που έβαλα τα λεντ εκτός ότι δεν πρέπει να της αλλάζω κάθε 6 μήνες δηλαδή 80 ευρώ τον χρόνο 120 με τα λέντ σίγουρα αν όχι πέντε χρόνια τέσσερα χαλαρά. Λιγότερο ρεύμα και έχω το ίδιο ανάπτυξη και παραπάνω στα κοράλια απλός θέλει προσοχή από τ5 σε λέντ μέχρι να στρώσουν.και βασικό τι λέντ θα φτιάξεις εμένα είναι 3 λέντ στα 50w το καθένα και πυροβολανε και στην άμμο άμα βάλω ακροπορα θα μεγαλώσει γιατί το έχω ακούσει και αυτό . Γνώμη μου ότι τα λέντ είναι η επόμενη γενιά απλός θέλει προσοχή τι λέντ θα βάλουμε και τι φάσμα θα έχει όχι ότι τα τ5 δεν ειμουνα ευχάριστη μένος απλός με τα λέντ είδα και οικονομία στην τσέπη και χωρίς να με αν χώνουν κάθε 6 μήνες θα πρέπει να τής αλλάξω γιατί πέφτει η απόδοση τούς και το δικό μου ενυδρείο πάει μια χαρά με τα λέντ όλα αυτά που γράφω είναι η γνώμη μου και το ενυδρείο που τρέχω