Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #123  
Παλιά 29-09-16, 21:33
Το avatar του χρήστη Kostas G.
Kostas G. Ο χρήστης Kostas G. δεν είναι συνδεδεμένος
Administrator
 
Εγγραφή: 08-09-2003
Περιοχή: Γλυφάδα
Μηνύματα: 2.793
Προεπιλογή

Σήμερα άδειασε το ενυδρείο και ντύθηκε το γυαλί του πάτου με φύλλο 4mm HDPE. Από πάνω, στρώθηκε με slate, ως βάση για τις πέτρες.




Και λίγο Pilates επί το έργο...


Επειδή το ενυδρείο κρατάει ακόμα αρκετά νερά, αλλά και δεν πρόλαβα να πάρω σωλήνα PP 4εκ διάμετρο για μια επιστροφή που σκέφτομαι να εντάξω στον σχηματισμό από πέτρες, τίποτα δεν κολλήθηκε.

Αύριο θα πάρω σωλήνες και ελπίζω να προχωρήσω με τις πέτρες. Έχω μια κόλλα της Aquarium Munster που κολλάει και κάτω από το νερό και είναι φυσικά μη τοξική για τα ψάρια, οπότε λέω για ευκολία να κολλήσω τις πέτρες με αυτήν. Και για όπου χρειάζομαι filler, λέω να χρησιμοποιήσω το Nyos Reef Cement. Σήμερα έφτιαξα λίγο και το τέσταρα με οξύ, και φαίνεται ουδέτερο, οπότε μάλλον εντάξη θα είναι.

Η δεξαμενή θα είναι πλαστική για πόσιμο νερό, 700-750λ, και την φτιάχνει αυτή τη βδομάδα ένα εργοστάσιο πλαστικών για μένα. Θα μπει στην βάση του ενυδρείου και θα γεμίζει αυτόματα από όσμωση και φίλτρο άνθρακα. Δεν θα την θερμαίνω, θα ζεσταίνεται από τον περιβάλλοντα χώρο. Με εντολή αυτόματης αναπλήρωσης ή του προγραμματιστή του ενυδρείου, μια μεγάλη αντλεία θα στέλνει το νερό στο ενυδρείο. Easy
__________________
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01543 seconds with 10 queries