Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-06, 22:12
Το avatar του χρήστη pani
pani Ο χρήστης pani δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κύπρος (Λευκωσία)
Προεπιλογή

Ναι κάτι παρόμοιο είχα σκεφτεί αλλά περίμενα να διαβάσω και τις δικές σας απόψεις και μετά να μεταφέρω την δικιά μου.. εγώ σκέφτηκα να βάλω το μπλέ σφουγγάρι σε μικρή απόσταση απο τη είσοδο του φίλτρου σε κυκλική διάταξη αφήνοντας κενό μεταξύ τους ώστε να κινήται ανετα το νερο ,αλλά και οσα έλκονται προς την είσοδο να βρήσκουν πρώτο εμπόδιο το σφουγγάρι και να περναει μονο το νερο καθαρο προς το φίλτρο.
Στο φίλο το Μιτσο θα έλεγα ναι δεν ειναι κόπος η ταλαιπωρία να το καθαρίσω η να μαζέψω τα φύλλα , αυτό κανω φυσικά αλλά θελω να είμαι σήγουρη οταν λειπω οτι δεν θα γίνει καποια απόφραξη.... αν σκεφτώ οτι υπάρχει πιθανότης ένα φύλλο να κοπεί η να λιώσει και εγώ να λείπω για μερες.... φυσικά στα αλλα ενυδρεία δεν αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα μέχρι τώρα, στο νεο ομως που ειναι διαφορετικό γιατί ειναι εξωτερικό το φίλτρο του με προβλημάτισε βλέποντας να έλκονται προς στο στομιο ολα οσα αιωρούνται κατα τύχη στο ενυδρειο. Φίλε Μιχάλη η ιδέα σου καλή αλλά δεν υπάρχει χώρος για δεύτερο μπαστούνι αλλά και αν υπήρχε δεν θα μπορούσα να το εφαρμόσω γιατι δεν θα ήξερα το πως να τα συνδέσω....

Το ενυδρείο μου σήμερα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01441 seconds with 10 queries