Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilizzz
Να ρυθμίσω το CO2 δεν μπορώ γιατί είναι DIY και η ποσότητα που παράγεται είναι αυτή που μπαίνει στο ενυδρείο (το πόσο πολύ διαλύεται, είναι άλλη υπόθεση βέβαια). Υπάρχει τρόπος ρύθμισης;
Για καταψυγμένες τροφές δεν έχω ιδέα, μπορείτε να με κατατοπίσετε σε μάρκες/ήδη κλπ ώστε να μην πάω "αδιάβαστος" σε κάποιο κατάστημα;Προτείνετέ μου αυτό που παίρνετε εσείς.
Όσο για την αναπαραγωγή που είχα ερωτηθεί, δεν σκεφτομαι προς το παρόν να κάνω κάτι τέτοιο. Αν συνεχίσω όμως για πολύ εδω μέσα (στο φόρουμ), το βλέπω σίγουρο να μου μπαίνει το μικρόβιο.
|
Πάντως να το παρακολουθείς το CO2, γιατί και αυτό που δεν διαλύεται και φτάνει στην επιφάνεια (σαν φυσαλίδα) μπορεί να αρχίσει να συσσωρεύεται στο χώρο μεταξύ επιφάνειας και καπακιού (αν το καπάκι ειναι ερμητικά κλειστό) και να δημιουργήσει πρόβλημα στο μονομάχο ο οποίος παίρνει αέρα από την επιφάνεια... Ίσως το αδιάλυτο να είναι πιο επικίνδυνο από αυτό που διαλύεται στο νερό (νομίζω στο νερό κατεβάζει λίγο και το pH πράγμα που είναι καλό...). Αλλά ας μας πει και κάποιος πιο έμπειρος πάνω στο CO2...