Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-07-16, 20:01
Το avatar του χρήστη ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Προεπιλογή

Σπύρο σ ευχαριστώ για την απάντηση, το θέμα είναι ότι θέλω να ξεκινήσω το ενυδρείο απ την αρχή πρώτα απ όλα για την εμπειρία του στρωσίματος με αμμωνία. Αν είναι να απολυμάνω το ενυδρείο μπορώ να το κάνω με το esha2000;

Επίσης θέλω να είναι έτοιμο από πλευράς κρυψώνων το νέο ενυδρείο, εγώ σκεφτόμουνα δουλεύοντας παράλληλα το παρόν ενυδρείο, να του βγάλω το φωτιστικό, το φίλτρο το εξωτερικό και το διοξείδιο, να απολυμάνω το φίλτρο και να ξεκινήσω το στρώσιμο. Να πάρω μερικά φυτά να τα απολυμάνω να τα βάλω κι αυτά κι όταν είναι έτοιμο τότε να πάρω τα ψάρια.

Σε ποιο στάδιο μπορώ να βάλω τα φυτά κατά το στρώσιμο με αμμωνία; Εχω και μία γαρίδα αν θυμάσαι παραλλαγή της red cherry. Θέλοντας λοιπόν να απολυμάνω όλο το ενυδρείο και να ξεκινήσει το νέο απ την αρχή κι απλά κάποια στιγμή να μεταφέρω όλα τα ψάρια πως θα γίνει;

Τεστ έχω απ όλα, ήδη έχω ξεκινήσει και στρώνω για προπόνηση το 15λιτρο, θέλω να το κάνω γιατί το ενυδρείο το παρόν θα το χαρίσω σε αδερφικό φίλο που μένει όμως Κέρκυρα οπότε θα πρέπει να το στρώσει κι αυτός με αμμωνία, είναι εντελώς αρχάριος οπότε εγώ θα τον βοηθάω τηλεφωνικά στα πρώτα του βήματα, κουτί ΙΚΕΑ έχω και μου έχει χρησιμεύσει δύο φορές, μία όταν άλλαξα βυθό και μία όταν άνοιξε το ενυδρείο, την ξέρω καλά τη διαδικασία, όταν άνοιξε το ενυδρείο έμειναν στο κουτί ψάρια και η μία και μοναδική γαρίδα για 8 ολόκληρες ημέρες χωρίς ούτε μία απώλεια, απλά θέλω να σιγουρέψω ότι δεν θα περάσω άλγες, κυανοβακτήρια που έχει περάσει παλιά το ενυδρείο και φυσικά όπως είπα πιο πάνω για την εμπειρία.

Page generated in 0,01523 seconds with 10 queries