Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #23  
Παλιά 22-07-16, 09:20
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Φυτά μπορείς να βάλεις από την αρχή, ανάλογα βέβαια και με το στρώσιμο, αν πας με αμμωνία ή τροφή χωρίς μπόλι μπορεί να ταλαιπωρηθούν στην αρχή, γιατί θα κρατήσει και αρκετά αυτή η φάση, αν βάλεις μπόλι και αμμωνία ή τροφή δεν θα πάθουν τίποτα, γιατί η διαδικασία αυτή δεν είναι και τόσο χρονοβόρα.
Τα αληθινά φυτά όμως να ξέρεις πως θα βοηθήσουν.
Μπορεί να είναι ζεστή αυτή η περίοδος αλλά θα πρέπει έτσι και αλλιώς να υπάρχει κάποιο σύστημα ψύξης, επομένως πιστεύω πως δεν τα ενοχλήσει η ζέστη γιατί δεν θα πρέπει να υπάρχει, ένα εύρος 27-28 δεν τα ενοχλεί.
Τα ψάρια σίγουρα θα μπουν στο τέλος, αλλά όχι απαραίτητα αφού φτιάξεις τις παραμέτρους του νερού. πχ αν τα πάρεις από πετσοπ θα φέρεις τις παραμέτρους σιγά σιγά με τα ψάρια μέσα, γιατί στα μαγαζιά , τα ψάρια δεν είναι σε ιδανικές παραμέτρους, και έτσι αν μπουν απότομα στο καινούριο περιβάλλον , άσχετα αν είναι και το πιο κατάλληλο θα στρεσαριστούν, αυτές οι αλλαγές πρέπει να είναι πολύ ήπιες.
Αν τα πάρεις από χομπίστα, θα πρέπει να φτιάξεις τις παραμέτρους ίδιες με αυτές του άλλου χομπίστα, και μετά αν χρειαστεί κάνεις ήπιες διορθωτικές κινήσεις
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01395 seconds with 10 queries