Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-01-06, 17:02
Το avatar του χρήστη Mariel
Mariel Ο χρήστης Mariel δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Προεπιλογή

[QUOTE=PascM]
1. Με νερό περίπου στους 13 πόντους που το μέτρησα την ώρα που το γέμιζα είναι περίπου 25 λίτρα, νομίζω ότι έχει σημασία αυτό διότι τις πρώτες μέρες που θα γεννηθούν τα μωρά θα πρέπει να μπορεί να αντέξει το βιολογικό φορτίο χωρίς υπερβολική αύξηση αμμωνίας και Νο3, πιστεύετε ότι είναι αρκετό το νερό?

ναι,το νερο πρεπει να ειναι 13-15 ποντους για να μη "χανονται"οι γονεις κατα τη διαδικασια του ζευγαρωματος και για να μπορουν τα μωρα να βρισκουν την τροφη σε συγκεκριμενο ογκο νερου.

2. Να βάλω από την αρχή ένα φίλτρο αέρα ρυθμίζοντας την ροή χαμηλά?

εγω προτιμω να μη βαζω καθολου φιλτρο.αν θες μπορεις να βαλεις ενα με σφουγγαρι απλο ,μετα τις πρωτες 2 εβδομαδες.η ροη μπορει να ενοχλησει τα ψαρια,να διαλυσει τη φωλια,να ρουφηξει τα μωρα η να τα εξοντωσει οδηγωντας τα στο να κολυμπανε με ακομα μεγαλυτερη προσπαθεια.

3. Υπόστρωμα δεν θα βάλω και από φυτά έχω Elodea Dersa την οποία μπορώ να βάλω και θεωρώ ότι είναι καλό φυτό διότι τρέφετε με Νο3 πράγμα που θα βοηθήσει στην διατήρηση του νερού σε καλό επίπεδο. Δυστυχώς δεν έχω Java Moss αν και περιμένουμε μια εισαγωγή με το φίλο μου που έχει Pet Shop κοντά στο σπίτι μου στην Πάρνηθα αν και σε προηγούμενη εμπειρία μου δυστυχώς δεν κατάφερα να την διατηρήσω και ούτε να την κάνω να μεγαλώσει τώρα τι έκανα λάθος δυστυχώς δεν το έψαξα ακόμη.

γενικα μπορεις να βαλεις riccia και οποιοδηποτε αλλο φυτο θες(π.χ. κλαδεματα που τα αφηνεις να επιπλεουν)

μπορεις επισης να βαλεις μια πηλινη γλαστρα(οχι γυαλιστερη!!!)ωστε να χρησιμευσει σαν κρυψωνα για τη θηλυκια.

ποτηρακι αναποδα εχεις βαλει?

Page generated in 0,01473 seconds with 10 queries