Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #15  
Παλιά 03-01-06, 23:54
andreasp Ο χρήστης andreasp δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-10-2005
Περιοχή: ATHENS
Μηνύματα: 539
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από netblues
η βαλβιδα ρυθμισης μπορει να προκαλεσει εκρηξη της φιαλης.
δεν ειναι ακριβως επικινδυνο, αλλα αμα σκασει δεν θες να εισαι εκει κοντα, ουτε και να μαζεψεις το χαος..
εχει ξανασυζητηθει το θεμα με το ζεστο μειγμα... αλλα σε γενικες γραμμές, το πρόβλημα ειναι οτι σε βαθος χρονου η ολη διαδικασια σε απασχολει απαραδεκτα πολυ.. γιαυτό καταληγουμε ολοι σε φιαλη.

μην σου χαλαω την χαρα του πειραματισμου ομως...
Βασικα η βαλβιδα ρυθμισης για καποιον ανεξηγητο λογο δεν δουλεψε. Οταν την βαζω επανω, δεν βγαζει καμια μπουρμπουληθρα στο ενυδρειο οση ωρα και να περιμενω.
Ισως η πολυ μικρη πιεση του CO2, σε σχεση με του ατμοσφαιρικου αερα που πρεσαρει μια αεραντλια, δεν αφηνει τελικα να φτασει τιποτα στο ενυδρειο.
Να σου πω την αληθεια για εκει το βλεπω και εγω. Καλο σαν παιχνιδι ειναι, αλλα τελικα πολυ ταλαιπωρια και χρονος χαμενος!
Σημερα το εσωτερικο μου φιλτρο δημιουργει μεγαλυτερη αναταραξη στην επιφανεια του νερου, αφου εκανα μια αλλαγη στην εξοδο του, και βγαζει το νερο με μεγαλυτερη πιεση. Λογικα ετσι θα χανετε καποιο ποσοστο CO2.
Αυριο θα μετρησω το ph να δω τι γινεται.
Το θεμα ειναι οτι και να βρεθει σημερα η ισσοροπια, ποτε ξανα δεν θα καταφερω να φτιαξω μειγμα με ακριβως την ιδια αναλογια ωστε να ξαναπαιξει παλι σωστα και να εχει τελικα την ιδια παροχη CO2.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02261 seconds with 10 queries