Βάζεις το ψάρι σε σακούλα ή τάπερ με νερό - όχι λιγότερο από λίτρο - και το βάζεις στην κατάψυξη. Δεν ανοίγεις πριν περάσουν ~5 ώρες - ανάλογα την κατάψυξη βέβαια. Είναι αρκετά "ανώδυνος" τρόπος (απ' ότι λένε οι "ειδικοί") γιατί πρώτα ναρκώνεται και μετά πεθαίνει.
Συμβουλή (κάποιου που το έχει κάνει και το έχει μετανοιώσει...

): Προσπάθησε να σώσεις το όποιο ψάρι, ΟΤΙ και να έχει, ΟΠΩΣ και να είναι, με ΟΛΕΣ σου τις δυνάμεις, γνώσεις και βοήθεια από εδώ ή αλλού.
Πίστεψέ με, αξίζει τον κόπο, για την 1 πιθανότητα....