Μερικές ερωτήσεις αρχάριου...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από andreasp
...Αδειασα μεσα στο ταπερ 3 ποτηρια (ουισκι) ζαχαρη...
|
-Μαζί με το ουίσκι???
Παράθεση:
...Εριξα καυτο νερο και την διελυσα. Αδειασα το ζαχαρονερο με χωνι μεσα στο μπουκαλι. Συμπληρωσα παγωμενο νερο μεχρι το σημειο που αρχιζει να στενευει το μπουκαλι. Σε ενα ποτηρι με λιγο χλιαρο νερο , διελυσα μια κοφτη κουταλια του γλυκου μαγια, και εριξα και αυτο το μειγμα μεσα στο μπουκαλι...
|
Δηλαδή, το τελικό μίγμα, πόση θερμοκρασία είχε και τι γίνεται όταν μετά από μερικές ώρες πέσει σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (χειμώνας γαρ=> εγώ έχω 15-19) ???

Λένε ότι πρέπει να είναι ζεστό/χλιαρό. Αυτό πρέπει για συνέχεια? Η δεν πειράζει? (κάπου διάβασα - σε κάποιο ποστ νομίζω εδώ - για 35 βσαθμούς...!)
Παράθεση:
...Εκοψα το σωληνακι της αεραντλιας φαλτσα, και περασα την μυτη μεσα. Με ενα πενσακι τραβηξα απο την αλλη μερια περιπου 1 πόντο.
Σε μιση ωρα αρχισε η παραγωγη CO2. Ξηλωσα απο το ενυδρειο την αεραντλια, και στην θεση της εβαλα το μπουκαλι με το μειγμα...
|
Εχω διαβάσει ότι δεν κάνει αυτό το σωληνάκι (το διαφανές δεν εννοείς?). Αυτό δεν είναι πρόβλημα? Η εγώ έχω καταλάβει λάθος?
Ρωτάω, γιατί θέλω να ξεκινήσω κι εγώ και επειδή δεν έχω κάποιον που να ξέρει για να με βοηθήσει, περιμένω σωστές οδηγίες από εδώ, για να μην κάνω καμιά πατάτα...