Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 22-06-16, 12:05
Το avatar του χρήστη DEXFISH
DEXFISH Ο χρήστης DEXFISH δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 17-02-2014
Περιοχή: Χίος
Μηνύματα: 856
Προεπιλογή Σχολικό Πρότζεκτ (DIY μέρος)

Καλημέρα μαστόρια! Μια σύντομη περιγραφή αυτού που θα γίνει υπάρχει στο λινκ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....416#post949416
Εδώ όμως θα μιλήσουμε για τα δικά μας. Το καλοκαίρι είναι μακρύ για μένα και πρέπει να το εκμεταλλευτώ.
Στη διάθεσή μας έχουμε 6 μέτρα να κάνουμε αυτά που θέλουμε. Κάτω από αυτά έχουμε τη δυνατότητα να βάλουμε ό,τι δεν χωρέσει πάνω.
Υπάρχουν 2 μεταλλικές κατασκευές 2 μέτρων η κάθε μία και πολλά θρανία για τα μικρότερα ενυδρεία. Θεωρώ πως 2 θρανία δεμένα κάπως μεταξύ τους για να είναι σταθερά, αντέχουν πολύ βάρος, αν και εκεί λέω να μπουν μικρότερα ενυδρεία.
Δηλαδή τα ενυδρεία δεν θα είναι ίδιου μεγέθους. Ήδη σκέφτομαι ότι τα 2 μεγαλύτερα (μαλαουι 1,5μέτρο και Αμαζόνας 1,2μέτρο) θα φάνε αρκετό χώρο. Θα μπορούσαν βέβαια να είναι και στο πάτωμα πάνω σε μια παλέτα με κόντρα πλακέ. Τα υπόλοιπα 4-5 θα εχουν μήκος 80 - 100 εκ.
Για την φίλτρανση: Τα σαμπ απορρίπτονται. Έχω σκεφτεί μήπως τα φίλτρα να είναι βαρελάκια στο ίδιο ύψος με το ενυδρείο. Η υπερχείλιση θα στέλνει το νερό στον πάτο, θα περνάει από τα υλικά και στο τέλος (πάνω) θα είναι η αντλία. Αυτά δεν θα φαίνονται γιατί θα κρύβονται όλα εκτός τις οθόνες των ενυδρείων με γυψοσανίδα. Εντάξει το σχέδιο είναι να μπουν κομμάτια dow σχηματισμένα και βαμμένα έτσι ώστε να μοιάζουν με τούβλα ή πέτρες.
__________________
Σταύρος ο cheap-ης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries