Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-16, 21:04
Το avatar του χρήστη apostolis.pan
apostolis.pan Ο χρήστης apostolis.pan δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

συλιπιτιρια φιλε μου, δεν ξερω τι αλλο να σου πω για να σε βοηθησω απο την δικη μου την πλευρα, εαν προκειτε για μηκιτιαση ,καπου υπαρχει ενα αρθρο της artemisia που ειχε σωσει ενα ψαρι, το οποιο ειχε πληγες παλι, το εβγαζε εξω απο το νερο και εβαζε πανω στις πληγες του μπενταντιν, δεν ξερω ομως εαν επιτρεπετε να κανεις αυτην την θεραπεια στο κεντρικο ενυδρειο.. στην φαση που εισαι θα δοκιμαζα κατι αναλογο, και υπαρχει και αλλο ενα φαρμακο, ενα μωβ το οποιο πλενεις τις πληγες απο τα ψαρια.. θα εβαζα το θρεντ αλλα δεν το βρισκω.. ψαχτο και διαβασε το προσεκτικα, ισως ειναι η λυση σου.. δεν στο προτεινα στην αρχη γιατι στα γκαπυ ειναι δυσκολο να γινει μιας που αφορα ενα ενα ψαρι ξεχωριστα.. αλλα στην κατασταση που εισαι τωρα δεν χανεις και τιποτα.. προσοπικα οταν εβλεπα οτι συνεχιζω να κανω ψαρια θα δοκιμαζα κατι απο αυτα, δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου, δεν εχω εμπιρια στις αρωστιες.. απλα απο εκεινο το θρεντ εμαθα πολλα διαβαζοντας το.. ψαχτο η ρωτησε την με πμ εαν δεν δει το θρεντ σου!!
ελπιζω να τα καταφερεις!!
εγω θα εστηνα μια καραντινα και θα το δοκιμαζα σε καποιον αριθμο ψαριων να τους φτιαχνω τις πληγες με μπενταντιν.. αρχικα να εβλεπα πως θα πηγενανε , με νερο ενυδρειου, κανονικα μαζι με τις αλλες θεραπιες και το αλατι..
ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΜΠΙΡΟΤΕΡΟΥΣ!! ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΣ! Δεν θελω να σε παρω στον λαιμο μου!! απλα σου δινω ιδεες..

Page generated in 0,01642 seconds with 10 queries