Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-06-16, 22:31
puntomad Ο χρήστης puntomad δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Γαλάτσι
Προεπιλογή

καλησπερα σας,
τα φωτα σας, μετα απο συζητηση μας σε προηγουμενες σελιδες ειχα καταληξει να παρω επισκευασιμο ατμοποιητη, ενας ξαδερφος μου βρηκε λοιπον σε προσφορα και πηρα τον joyetech ego one mega (12€ απο ελληνικο καταστημα) κατευθειαν μου αγορασε 2 επισκευασιμες αντιστασεις, συρμα και βαμβακι. Οι αντιστασεις ειναι 1 ωμ και με ωραια γευση.
Το συρμα που μου εδωσαν μου ειπαν οτι ειναι 25αρι (κενθαλ 0.25).
Πιανω προχτες να φτιαξω μια με εξι σπειρες οπως ηταν η "μαμα" ,τν εκανα και ωραια, αρχοντας λεω, την βαζω πανω δειχνει το μοντακι 3 ωμ, ωπα λεω λαλακια θα εκανα, κανω αλλη ξανα τα ιδια. Μην τα πολυλογω (που ηδη το εκανα) με τα χιλια ζορια, 70 βιντεο και 4-5 διαφορετικα ιντερνετικα καλκιουλειτορ καταφερα και εφτιαξα αντισταση 1ωμ (αυτος ειναι ο στοχος) η οποια ειχε μολις 4 σπειρες ψιλες και η γευση ηταν χαλια καμια επαφη με την "μαμα" επισκευασιμη.

Τι συρμα πρεπει να παρω για να βγαλω 1 ωμ αντισταση με αρκετες και παχες σπειρες ? (η αποσταση απο κατω μεχρι να ξεκινησει η σπειρα ειναι 1cm)
Τι υλικο πρεπει να ειναι ? Ειδα πολλα διαφορετικα.
Καμια προταση για μαγαζι?

Ευχαριστω
-------------------------
Και κατι ακομα, ακουω κατι τρελα για τιμες με την φορολογια στα υγρα.
Εχετε ακουσει κατι συγκεκριμενο? Χρησιμοποιω ατμος λαμπ βαση και αρωμα. Να κοιταξω να παρω κανα 5 λιτρο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη puntomad : 16-06-16 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01325 seconds with 10 queries