Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-05-16, 18:56
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ScorpionGr Εμφάνιση μηνυμάτων
Discusfan εχω διαβασει καποια πραγματα που εχεις πει εχεις δικιο δεν μπορω να πω το αντιθετο.. Απλα οπως ειπα και πριν "Για Κανενα ψαρι δεν ειναι αρκετο κανενα ενυδρειο αλλα παμε αλλου μετα..." Και δεκα τονους ενυδρειο να εχει καποιος δεν μπορεις να το συγκρινεις με το βιοτοπο του καθε ψαριου.. Εδω μιλαμε για "αιχμαλωσία" και τα πραγματα αλλαζουν, σιγουρα οσο μεγαλύτερο ενυδρειο τοσο το καλυτερο. Αλλα οσον αφορα την διατήρηση σε ενυδρειο σε θεωρητικό επιπεδο ειναι αποδεκτα 8 ψαράκια σε αυτα τα λιτρα..
-------------------------

Το εχω σκεφτει αλλα με χαλαει λιγο το νταμαρι... [emoji53]
Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πιθανώς συμβαίνουν 2 πράγματα...
1. Τα Ελληνικά μου... είναι χάλια.
2. Αυτά που διαβάζετε... ΔΕΝ τα κατανοείτε πλήρως (ΔΥΣΤΥΧΩΣ το μεγαλύτερο ποσοστό).
Φοβάμαι ότι... όσο κι αν βλέπω να έχει αλλάξει η γλώσσα που μου έμαθαν στο σχολείο... το πρώτο ΔΕΝ ισχύει.
ΛΑΘΟΣ συμπέρασμα έβγαλες... κι ας το έγραψα καθαρά στο #176.
Μικροί δίσκοι (3-5 εκ.) πρέπει να είναι σε μεγάλη ομάδα γιατί έχουν μεγαλύτερη ανάγκη να νιώσουν ασφάλεια. Αυτό σημαίνει 20-30 ψάρια... είναι ικανοποιητικός αριθμός. Το δύσκολο κομμάτι... είναι η συνέχεια.
Ψάρια 20 εκ. κάνουν "πόλεμο" για να επικρατήσουν και να αναπαραχθούν... σε 1,5 μέτρο μέχρι και θάνατο μπορεί να έχεις. Σε αυτό το μέγεθος και με 6-8 δίσκους ΙΣΩΣ να ΜΗΝ χρειαστεί να βγάλεις κάποιο... ΠΡΙΝ το "στείλουν".
Αυτός είναι ένας από τους λόγους... που τα ζευγάρια τα βγάζεις σε γεννήστρες.-
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΔημήτρηςΤ Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο κυκλοφοριτης είναι άλλο πράγμα.όσο για τα υλικά θα σου πρότεινα να βάλεις μεταξύ σφουγγαριων κ ελαφροπετρας ενυδρειακο βαμβάκι με αυτόν το τρόπο προστατεύεις απίστευτα το βιολογικο σου υλικο.για τα χωρισματα μην ανησυχείς είναι εύκολο.

Το προστατεύει όντως... αλλά ΠΡΕΠΕΙ και να το αλλάζει πολύ συχνά.-

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 20-05-16 στις 18:56 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01664 seconds with 10 queries