Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά που διάβασα. Και από εσάς αλλά και από το υπόμνημα που μου δώσατε. Αν θυμάμαι καλά οι διαστάσεις είναι 100*50*40. Σκέφτομαι να βάλω φυτά από εύκολα έως και μέτρια. Κατά βάση. Όμως θα προσπαθήσω για cuba. Γιατί θέλω να ανεβάσω τον πήχη μου

. Αργότερα αφού τα φυτά μου αναπτυχθούν αρκετά και αφού δημιουργηθουν αρκετές κρυψώνες θέλω να κερδίσω ένα ακόμα στοίχημα, αυτό των δίσκων. Άρα θα έχω λίγα ψαράκια αλλά πολύ απαιτητικά. Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα λοιπόν έχουμε και λέμε το θέμα του υποστρώματος το έχουμε λύσει. Το θέμα του θερμοστάτη το έχουμε λύσει. Διοξείδιο του άνθρακα θα βάλω αυτά τα έτοιμα συστηματακια (αργότερα θα αγοράσω εξοπλισμό ) φώτα είπαμε βατ/λίτρα. Μένει το φίλτρο. Τι περισσότερο προσφέρει το φίλτρο που έχει και UVA απο αυτά που δεν έχουν? Ποιο θεωρείτε αθόρυβο? Στο θέμα του φωτισμό λεντ τύπου φθορίου έχει δοκιμάσει κανείς? Τι χατακτηριστικα πρέπει να έχουν? Έχω λυσαξει με τα λεντ γιατί είναι οικονομικά στην κατανάλωση.
Μήπως τώρα σας βοήθησα λιγάκι παραπάνω? Έχω πείσμα. Θα τα καταφέρω. . Μα έχω ακόμα απορίες

Φωτογραφίες δεν έχω γιατί δεν έχω το ενυδρείο ακόμα στην κατοχή μου