Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #97  
Παλιά 25-04-16, 13:43
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Η κατάσταση των ψαριών είναι ίδια, σταθερή. Θα έλεγα πως υπάρχει μια πολύ μικρή βελτίωση, αυτό θέλω να πιστεύω μήπως αναπτερωθεί λίγο το ηθικό μου, στο Black moor, γιατί το βλέπω κάποιες φορές που σηκώνεται και κάνει μια βόλτα, επίσης τις προηγούμενες ημέρες που απλά χτύπαγα ελαφρά το κουτί να δω αντιδράει, απλά κουνιότανε, τώρα κάποιες φορές σηκώνεται και κάνει ένα κύκλο, και μία φορά το είδα να κάθεται στο βυθό ίσια, χωρίς να είναι πλαγιασμένο για λίγα λεπτά.
Επιτέλους σήμερα βρήκα αντικατάστατο του tremazol, είχε αναφερθεί κάποτε αλλά δεν το θυμόμουν, είναι το Esha gdex , και η δοσολογία είναι ακριβώς όπως την αναφέρει ο Κώστας.
Μίλησα επίσης με τον φίλο μου τον Οδοντογιατρό και μου απέκλεισε την ευθανασία, μου τόνισε πως αφού δεν ξέρω το πρόβλημα και δεν είμαι βέβαιος πως η κατάσταση είναι μη ανατρέψιμη ή όχι , τότε δεν υπάρχει λόγος ευθανασίας, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Μου είπε επίσης πως τελικά κριθεί πως είναι απαραίτητο έχει να μου δώσει ότι χρειαστώ , γαρυφαλέλαιο κλπ, και πως επίσης αν το ψάρι πεθάνει θα κάνουμε νεκροψία και έχει όλα τα εργαλεία , νυστέρια , λαβίδες κλπ, αρκεί να βρούμε ανατομικά πως είναι το ψάρι για να ξέρουμε τι ψάχνουμε και να καταλάβουμε κατά κάποιο τρόπο τι θα βρούμε.
Προς το παρόν όμως συνεχίζεται η θεραπεία και η αναμονή.
Το κακό είναι πως όσες φορές προσπάθησα να τα ταΐσω δεν τρώνε, πιστεύω να αντέξουν
άρα προχωράμε έτσι
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01484 seconds with 10 queries