Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 24-04-16, 09:15
Το avatar του χρήστη kostas66
kostas66 Ο χρήστης kostas66 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 27-03-2016
Περιοχή: Σταυρός Αγίας Παρασκευής
Μηνύματα: 278
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paraskos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ωραία δν αντίλεγω απλά τ είναι τα σημάδια αφού δν είναι ικ γτ τ έβγαλε εμένα αυτο με νοιάζει και να μην πεθάνει τ ψάρι μέχρι σήμερα είναι τ ίδιο και είναι φυσιολογικό πέρα από κάποια τινάγματα που κάνει όταν ανοίγουν τα φώτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι.
Βαλε μονο λιγο φυσικο χοντρο αλατι 0,1-0,2%. (πχ τυροκομικο ή φυσικο, μη ιωδιουχο, χωρις προσθετα πχ Χιων http://www.chionsalt.gr/image/cache/...47-500x500.jpg)
10-20 γρ ανα 10 λιτρα νερου. (ενα κοφτο κουταλακι του γλυκου ειναι 5 γρ, κουταλια της σουπας ειναι 15γρ)
Το "σπαμε "εντελως" πριν το ριξουμε και το ριχνουμε σιγα σιγα στο νερο.
Πχ σε μια φραπεδιερα (πεντακαθαρη). Δεν βαζεις πολυ γιατι δεν σπαει ετσι ευκολα. Οταν σπαμε αλατι ετσι, βαζουμε το πολύ 5-7 κουταλιες της σουπας σε ενα λιτρο νερο και το χτυπαμε μεχρι να μη φαινεται καθολου το αλατι στο νερο.
Αφαιρειται σταδικα με τις αλλαγες νερου .
Εσυ ομως που πρεπει να το εχεις κανα μηνα στο νερο θα αναπληρωνεις το αλατι που βγαινει σε καθε αλλαγη.
Πχ αν κανεις αλλαγη 30%, θα εχεις βγαλει το 30% του αλατιου. Οποτε αν πχ εχεις βαλει 100 γρ αλατι θα εχεις βγαλει τα 30, οποτε προσθετεις 30γρ μετα την αλλαγη νερου.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Ο Σπύρος σου πρότεινε συγκεκριμένη θεραπεία με αλάτι.
Κάντη και άσε τις πρωτοβουλίες.
Σε 5 μέρες έλα να μας πεις αν έφυγαν όλα τα σημάδια.
ΥΓ. Φρόντισε μόνο μη ρίξεις μέσα κανένα ΚΑΛΑΣ...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01594 seconds with 10 queries