Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-16, 02:08
Το avatar του χρήστη apostolis.pan
apostolis.pan Ο χρήστης apostolis.pan δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κορυδαλλός
Προεπιλογή

Το ενειδρειο γεμησε! επιτιχως δεν εχω καποια διαροη προς το παρον , μεχρι στιγμης τα καλσονακια στο χωμα δειχνουν να εκαναν την δουλεια που ηθελα! πρωτη φορα που φυτευω και ξεφιτευω αγαρμπα και αποτομα χωρις να σηκωνεται χωμα!θα δειξει στην πορεια το αν θα πανε καλα τα φυτα βεβαια, τωρα ειμαι στην φαση που εχω μεσα 3 θερμοστατες στο φουλ και ανεβαζω θερμοκρασια για να βαλω ψαρια! φυτευτηκε, με οτι ειχα στο 60λιτρο το οποιο θα διαληθει για τωρα , θε ενησχηθει με γωνιες και θα γινει παλανταριουμ οπου θα κατσει πανω απο το 100λιτρο σε βαση ενω το 100λιτρο στο πατωμα .

εχει μπει μεχρι στιγμης
ανουμπιες
πολισπερμα
κορυμπορα
τζαβα μος
απειροελαχιστη μπακοπα,
και μια ριζουλα μικρη απο μια αλη hygrophilia που δεν θυμαμαι τι ειναι.
θα εχει μεσα τα γκαπυ που εχω ειδη, και θα βαλω και κατι σε γαριδες οταν στρωσει λιγο ο βυθος..
επησις σκεφτομαι να βαλω και καποιο σχετικα ευκολο γρασηδι και να προσπαθησω να το κρατησω χωρις διοξιδιο, προσθετωντας μια ε27 ακριβως απο πανω του! πιστευω θα με ικανοποιεισει πολυ το αποτελεσμα οταν απλωσουν τα φυτα οπως πρεπει ,σιγουρα ειναι αρκετα προχειρα φυτεμενο , και θα το φτιαξω στην πορεια.. ειναι απλα ενα πρωτο αποτελεσμα, που σιγουρα θα μπορουσε να εχει βγει και καλυτερο!

Page generated in 0,01265 seconds with 10 queries