Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-04-16, 22:25
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Φίλε μου , επειδή την είχε στο ενυδρείο βιτρίνα δεν σημαίνει πως δεν είναι ασβεστολιθική, και αυτό δεν φαίνεται στο πετσοπ γιατί εκεί τα ψάρια δεν μένουν πολύ καιρό για να δημιουργηθεί πρόβλημα. Σε εμάς τους χομπίστες ο σκοπός μας είναι τα ψάρια να μείνουν σε αυτό το χώρο για όλη τους τη ζωή, και όταν μιλάμε για χρυσόψαρα είναι και για τη δικής μας ζωή, μιλάμε για πάνω από 25 χρόνια. Δεν έχεις να χάσεις κάτι κάνοντας τεστ.
Από την άλλη εγώ θα σου έλεγα να μη κάνεις τεστ στη πέτρα, αλλά να την βγάλεις τελείως, το ενυδρείο σου δεν είναι μεγάλο και αυτά τα ψάρια θέλουν χώρο για να κολυμπάνε, αλλά και ωφέλιμα λίτρα. Και επίσης είμαι της άποψης , στα χρυσόψαρα να μην υπάρχουν εμπόδια, είναι μεγάλα ψάρια και κάνουν απότομες κινήσεις και τραυματίζονται εύκολα. Να μην έχεις προτεραιότητα τι αρέσει σε εμάς , αλλά τι είναι καλύτερο για τα ψάρια.
Και κάτι ακόμα χειρότερο, λέμε πως όταν παίρνουμε ψάρια από πετσοπ, να βάζουμε τα ψάρια σε καραντίνα και να μη ρίχνουμε το νερό από τα ενυδρεία του πετσοπ, και αυτό για λόγους ασφαλείας για να μη μεταφερθούν ασθένειες από το πετσοπ στα ενυδρεία μας, και εσύ πας και παίρνεις αντικείμενα που ήταν μέσα σε αυτά τα ενυδρεία ; εγώ δεν θα το έκανα, και αν ήταν ανάγκη θα έκανα απολύμανση αλλά και οποιοδήποτε έλεγχο για να είμαι βέβαιος πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Και για Ικ στο είπα από την αρχή, και με τα βίντεο και τις άλλες φωτό σίγουρα δεν έχουν Ικ. Το Ικ είναι σαν να έχεις πασπαλίσει τα ψάρια με ασπραδάκια
-------------------------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Paraskos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι και τα σημάδια;
Βάλε αλάτι, και για πιο σιγουριά βάλε Esha-2000, είναι ήπιο φυτικό φάρμακο

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01440 seconds with 10 queries