Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #174  
Παλιά 21-04-16, 10:32
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Σας είχα πει πριν ημέρες πως η μπαταρία μου Eleaf Istick TC40W έπαθε ζημιά και πως μου είπαν πως αλλάξανε πλακέτα και μου πήρανε 15 Ευρώ. Δείτε λοιπόν τι συμβαίνει για να ξέρετε τι συμβαίνει και μη σας λένε ότι θέλουν. Εγώ θα πάω και θα ακούσουν καραμούζες γιατί δεν μου αρέσει να με δουλεύουν.
Η μπαταρία έβγαζε , στην αρχή που και που, μετά πιο τακτικά , και στο τέλος συνέχεια , Atomizer short, δηλαδή βραχυκύκλωνε ο ατμοποιητής, άλλαζα ατμοποιητές , άλλαζα κώνους με άλλο είδος ατμοποιητές, το ίδιο, το έδωσα λοιπόν για επισκευή και μου είπαν ότι μου άλλαξαν πλακέτα γιατί χάλασε από τα υγρά.
Εψαξα λοιπόν και εγώ στο Google να δω τι γίνεται, και βρήκα όλα αυτά https://www.google.gr/search?q=eleaf...iaMcaqUceMgaAM , μέχρι και πως αλλάζεις μπαταρία βρήκα και θα το έχω στα υπόψη, το Σάββατο βέβαια θα πάω στο μαγαζί και θα τα ακούσουν, γιατί τελικά είναι συχνό πρόβλημα αυτό στις Eleaf, διαβάστε λοιπόν, δείτε και τα βίντεο για να ξέρετε και να μη μας δουλεύει ο κάθε τυχόν που το παίζει "Επαγγελματίας" , αλλά και αυτοί που το παίζουν Ηλεκτρονικοί και κάνουν τις επισκευές , ένα καθάρισμα της πλάκας μου έκαναν και αυτό όχι σωστά.
Με τα βίντεο που είδα την έλυσα τη δικιά μου και είδα μέσα πως είναι , και όταν χρειαστεί θα αλλάξω και μπαταρία μόνος μου.
Αντε στο τέλος μη φτιάξω κανα μοντακι μόνος μου από πλεξιγκλάς
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01558 seconds with 10 queries