CAE δεν ειχα ποτε για τον λογο οτι ειναι ευρεως γνωστο οτι γινονται γαϊδουρια και ειναι παλιοχαρακτηρες.
Ειχα ομως Οτος και Sae.
Tα πρωτα θα τα περιεγραφα περισσοτερο με αβουλα προβατα.Ολη την μερα στο γλιψ πανω σε φυτα και τζαμια

Μαλιστα οταν εριχνα τροφη στο ενυδρειο, αυτα απλα συνεχιζαν να κανουν σουλατσο απο φυλλο σε φυλλο.Τωρα αυτο που λες εσυ, δεν το εχω δει εγω...Οι περισσοτεροι ομως θεωρουν οτι τα αφινις ειναι ησυχα ψαρακια.Ρε μπας και τα ειχε πεθανει στην πεινα η κυρια και τα ειδαν ολα τα ψαρακια??
Τωρα οι Sae ειναι μια αλλη ιστορια..Αυτα στην αρχη τρωγανε και τρωγανε αλγη..... Συνεχεια.......
Μετα βεβαια που γαϊδουρεψανε , τρωγανε και τρωγανε flakes ... συνεχεια.....και η αλγη μεγαλωνε και μεγαλωνε.....Ειναι και λιγο υπερκινητικα.εμεαν τα δικα μου κανανε τσαμπουκαδες μεταξυ τους.Τωρα αυτο που λενε οι δυο πονεμενοι, εμενα , δεν μου ειχε συμβει..
Μου ειχε συμβει ομως με ενα πλεκο, που ειχε σβερκωσει ενα κριμπ απο τα καπουλια και το ρουφαγε να το ξεζουμισει.Μολις το ειδα φρικαρα, χτυπησα το τζαμι(το ξερω δεν ειναι σωστο) και επανηλθε η ταξη και ηθικη.
Παντως, πολλες φορες, εχει ακουστει sucker mouth catfish να απομυζούν ψαρια του ιδιου ή του διαφορετικου ειδους.
Προσφατα διαβαζα ενα αρθρο για καποια Hypancistrus zebra που το αρσενικο ειχε ζβερκωσει ενα αλλο αρσενικο μεσα σε μια φωλια και το ξεζουμιζε 2 μερες.Ο ατυχος ενυδρειοφιλος βασικα νομιζε οτι ηταν ζευγαρι και κανανε παχνιδακια

.Ειχε φωτογραφια ανεβασει που το ψαρι ηταν φαγωμενο στα πλαγια.Μπάι δε γουέι, το ψαρι αυτο την εβγαλε καθαρη μετα απο διαμονη σε Μοναδα Εντατικης Θεραπειας.
Αυτα ..