Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-04-16, 13:33
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Αναλογα.
Προσωπικα, κι αν ειχα αλλο ενυδρειο (με ψαρια), στο μικρο θα εβαζα γαριδες ή μονομαχο και σαλιγκαρια με ευκολα φυτα.
Αλλα και αλλο ενυδρειο να μην ειχα, τωρα που με βαζεις και το σκεφτομαι και πλεον εχω καποια εμπειρια με το χομπι (και δεν ειμαι και "πεινασμενος" και ανυπομονος, δυστυχως βασικα μειονεκτηματα αυτα για το χομπι μας) προσωπικα δεν θα εβαζα ψαρι σε μικρο ενυδρειο.
Μη σου πω ουτε και γαριδες, ουτε μονομαχο.
Δεν θα αγοραζα καν, μικροτερο ενυδρειο απο 100-200 λιτρα.
Και τα γαριδακια μου απο 20 λιτρα τα ξεκινησα και τα εχω σε 150 πλεον.
Και μονομαχο αν εβαζα (παλια ειχα σε 50λιτρο), σε λιμνουλα θα τον εβαζα με θηλυκες κλπ ή σε μακρυ και ρηχο ενυδρειο στον τοιχο (πχ 100x30x30 ή και μακρυτερο).

Μη παμε στις ... "απαιτησεις" του καθε ειδους, αλλα σε ενα ερωτημα πιο απλο. Τι θεαμα να δω σε ενα .... βαζο?
(πχ ειδα καποια στιγμη μετα απο καιρο ενα 200λιτρο ενυδρειο που ειχα, και ειπα "Αποκλειεται. Δεν ειναι αυτο το δικο μου. Το δικο μου ηταν πολυ μεγαλυτερο". Και φυσικα δεν ηταν μεγαλυτερο. Το ιδιο ηταν. Εγω ηταν που το εβλεπα πλεον μικρο, αυτο που μου φανταζε τεραστιο οταν το αγορασα και ηταν το πρωτο μου σοβαρο ενυδρειο)

Τωρα για την περιπτωση σου, δεν μπορω να προτεινω κατι περισσοτερο απο αυτα του αρθρου.
Ας σου πουν κι αλλοι.

Page generated in 0,01359 seconds with 10 queries