Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 13-04-16, 23:22
Το avatar του χρήστη odin79
odin79 Ο χρήστης odin79 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 20-03-2008
Περιοχή: Λιβαδεια
Μηνύματα: 1.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sarpijk Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω εχω συννεφακια και cpd εδω και τρα χρονια σε ενυδρειο με πολυ co2 και λιπανση. Το co2 το εχω οπως εσυ Γιαννη και οχι ολο το 24ωρο (για μενα λαθος εχω επιχειρηματα περι αυτου).

Τα ψαρια ειναι κεφατα και δεν εχω παρατηρησει καμια σοβαρη διαφορα σε σχεση με το αλλο ενυδρειο μου που τρεχει low tech. Στο Νικου(nicpapa) εαν δε κανω λαθος γεννησαν και τα ancistrus που παει να πει οτι καλοπερναν και δεν εχουν θεμα με το High tech φυτεμενο.
για αυτο ανοιξα θεμα Στεφανε να πουμε οτι εχει δει ο καθενας στα ενυδρεια του..εμενα μετα τις 9 πανε κατω σε ριζες απο φυτα τα ενοχλει το φως? η λιπανση?το διοξειδιο? η πανε να κοιμηθουν?το φως σβηνει στη 1
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsala Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω συμφωνω με τον Σπυρο .
επισης το ενυδρειο το στηνω βαση ψαριων και θελω αυτα να ειναι καλα..ολα τα υπολλοιπα για μενα ειναι συνοδευτικα/διακοσμηση ,για να κανουν τα ψαρια μου πιο χαρουμενα (λιγοτερο στρες,πιο φυσικο το περιβαλλον κλπ).

Ετσι το βλεπω εγω...
οκ συμφωνω Γιαννη αλλα αν εχεις τρελα και με τα φυτα?εγω φιλε αν ειναι εξω γυρναω να κλεισω το διοξειδιο και ξαναβγαινω.τα θελω τα φυτα με ηρεμουν

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη odin79 : 13-04-16 στις 23:22 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01457 seconds with 10 queries