Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #161  
Παλιά 11-04-16, 13:10
Το avatar του χρήστη Michali[s]
Michali[s] Ο χρήστης Michali[s] δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 17-09-2013
Περιοχή: Athina - Glyfada
Μηνύματα: 274
Προεπιλογή

Οχι μονο υγροποιειται ο ατμος, αλλα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πιασει και μανιταρια απο την υγρασια ο πνευμονας. Το χω παθει. Δυστυχως πλευρωτους. Για καμμια τρουφα παιζει ? ρωτησα τον γιατρο. Μου ειπε ναι, αλλα μονο για αριστεροχειρες με αφμ απο 078. Μα, του λεω, ειμαι γραμενος στο ΙΚΑ. Ναι μου λεει αλλα Πεμπτες δεν μπορω, παιζω μπριτζ.

**βγαζει το ειρωνικο tshirt του και παει να παιξει με τα κουταβια του


Punto απο την στιγμη που εισαι ευχαριστημενος εκει που εισαι, μην αλλαξεις τιποτα. Συνηθως οι αντιστασεις γραφουν πανω τους το ευρος των Watt που μπορουν να παιξουν. Η εμπειρια μου (πολυ μικρη για να ειμαστε ειλικρινεις) λεει οτι στα ακρα - ειτε πανω ειτε κατω - καμμια αντισταση δεν δουλευει καλα. Για λιγα watt σου πηζει το υγρο και για πολλα watt σου καιει την αντισταση/βαμβακια. Εαν δεν εχεις παρατηρησει κατι απο τα δυο, μεινε εκει που εισαι.

Το ποσα watt τελικα θα χρησιμοποιησεις εξαρτατε τοσο απο την τιμη της αντιστασης οσο και απο το - απο τι ειναι φτιαγμενη η αντισταση. Η δικες σου που ειναι εμπορικες, ειναι φτιαγμενες απο ψιλο συρμα και λιγο βαμβακι. Δεν ειναι για πολλα βατ. Ο φιλος σου μπορει να ειχε επισκευασιμο με 0.35 (χοντρο) κανθαλ και μισο pad βαμβακι και να επαιζε στα 26 βατ με 1.5 ωμ αντισταση ευκολα. Προσωπικα τις 1.8 αντιστασεις για τον Αεροτανκ μινι, τις δουλευα και εγω στα 8 watt και ημουν ευχαριστημενος. Μεχρι και τα 10 watt δουλευαν καλα, απο κει και πανω απλα τις ζοριζα.

Οπως και να χει, υγρα στον πνευμονα και ξωτικα στην μυτη ειναι urban legends.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01952 seconds with 10 queries