Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-04-16, 16:03
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Όντως, μακάρι να ζούμε σε 25 χρόνια και εμείς
Εγώ όμως το έχω δηλώσει, πως έφτιαξα ενυδρεία για τα χρυσόψαρα μου για το προσδόκιμο της ζωής τους, αρκεί να υπάρχω και εγώ
Αλλά να ξέρεις πως ακόμα και ο μονομάχος ζει από 4 χρόνια και πάνω.
Αν το περιβάλλον που έχουμε τα ζωντανά μας είναι σωστό, συνήθως ζουν όλο το προσδόκιμο ζωής αλλά και ακόμα παραπάνω.
Το φίλτρο που έχεις, προφανώς καθαρίζει το χλώριο και κάποια βαριά μέταλλα, μόνο τα φίλτρα αντίστροφης όσμωσης μαλακώνουν το νερό, αφαιρούν και άλατα δηλαδή. Αυτή τη στιγμή όμως δεν πρέπει να σε απασχολεί αυτό, και αν βάζεις νερό από το φίλτρο, δεν είναι απαραίτητο να βάζεις αντιχλώριο. Γενικότερα όμως, υπάρχουν τρόποι να μειώσεις έως και να μηδενίσεις κόστος για αναλώσιμα και γενικά σε ζουμιά και σε μαντζούνια (είμαι κακός πελάτης )
Τώρα για να σου δώσω να καταλάβεις πόσο γίνονται τα κακόμοιρα και παρεξηγημένα χρυσόψαρα δες εδώ

Μάιος του 2012

μετά από 1 χρόνο

τον Απρίλιο του 2014 που έχασα το κίτρινο δες πόσο ήτανε

και πως είναι τώρα (βίντεο πριν 3 μήνες)
Σύγκρινε τα 2 μαύρα (black moor), το παρδαλό (veiltail) και το μεγάλο πορτοκαλί comet, πόσο ήταν και πόσο είναι μετά από 4 χρόνια

BORKED

-------------------------------------------------

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από karajon Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως ρε παιδιά, είναι τυχαίο ότι όλα συνέβησαν μετά το κρακ του πρώτου ενυδρείου ή απλά συνέπεσε με τον κύκλο του αζώτου (διότι αυτό υποψιάζομαι) και τα νιτρώδη βάρεσαν ταβάνι καθώς δεν είχα ακόμη αρκετά nitrobacter; (όλα αυτά εννοείται τα διάβασα μόλις χθες - μεταμεσονύχτια μάλιστα - στο GAB).
Και κάτι ακόμη που με προβληματίζει είναι η συμπτωματολογία που μοιάζει πολύ με νυκτική κύστη, αλλά και με την παραπάνω σύμπτωση ημερομηνιών (κύκλος αζώτου) μπερδεύομαι. Ίσως να είναι και τα δύο τελικά...
Όταν το περιβάλλον δεν είναι σωστό, αυξάνεται το στρες, μειώνεται το ανοσοποιητικό , και μπορεί να συμβούν τα πάντα, ο οργανισμός του ψαριού γίνεται ευάλωτος

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01667 seconds with 10 queries