Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoui
By the way εχει δουλεψει κανεις τιτανιο αξιζει?
Ειναι σαν το νικελιο?
|
Εγώ δουλεύω τιτάνιο. Φοβερή γεύση. Πολύ ανώτερη του Kanthal... Περισσότερο όμως το προτιμώ από το Kanthal λόγω του ότι το δουλεύεις με έλεγχο θερμοκρασίας, κάτι το οποίο θεωρώ υπερβολικά ασφαλέστερο (από θέμα υγείας) από το να ατμίζεις αντιστάσεις σε ανεξέλεγκτες θερμοκρασίες. Τόσο για τα σύρματα όσο και για την γλυκερίνη...
Αυτό που με χαλάει στο τιτάνιο είναι ότι έχει μια συμπεριφορά κάπως "ελαστική" θα την έλεγα και σε παιδεύει λίγο στο στήσιμο. Κατά τα άλλα φοβερό σύρμα.
Νικέλιο δεν έχω δουλέψει μόνο και μόνο από φόβο, λόγω του ότι έχω μεγάλη αλλεργία στο νικέλιο σαν μέταλλο. Πολύ θα αναρωτηθείτε, και πως το διαπίστωσα αυτό. Το διαπίστωσα από κόσμημα το οποίο ήταν επινικελωμένο αλλά και από έπιπλο το οποίο είχε επινικελωμένα μεταλλικά μέρη τα οποία όταν έρχονταν σε επαφή με το δέρμα μου, μου δημιουργούσαν φοβερά μεγάλο πρόβλημα... Έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά με αυτή την ιστορία και δεν θα ήθελα να έχω κάτι ανάλογο στους πνεύμονές μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήθελα καν να σκεφτώ τι μπορεί να μου συμβεί.
Τα σύρματα που δουλεύω είναι Kanthal, ατσάλι και τώρα τελευταία νικέλιο.