Θέμα: cube 300lt
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-03-16, 09:39
gregkn73 Ο χρήστης gregkn73 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: komotini
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από golf4470 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ευχαριστω, ευχομαι κ εσεις να δειτε τα ενυδρεια σας ομορφα χωρις ιδιαιτερες απαιτησεις κ χρονο.
Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι οταν λειπω (λειπω αρκετα συχνα, περιπου 30 μερες!) κ επιστρεφω πισω, το ενυδρειο ειναι πιο τουμπανο απο πριν. Ολο αυτο το καιρο που λειπω δεν γινονται αλλαγες κ μονο η δοσομετρικη ριχνει τις ρουτινες της. Δεν ειμαι υπερ των μη αλλαγων με την balling method κ οταν βρισκομαι σπιτι κανω 25λτ εβδομαδιαιες αλλαγες.
Πολυ ομορφο και μεγαλη αναπτυξη.
Την τελευταια πυ την αποδιδεις; στο φασμα τπυ φωτστικου 'η και στην υπαρξη πολλων οργανικων=κοραλοφαι, λογω απουσιας σκιμερ 'η και σε καποιο αλλο λογω;

Θρεπτικα τι τιμες εχεις; τα υψ ηλα οργανικα σε σχεση με τα χρωμματα στα κοραλια-δυστηχως και εσυ Δημητρη δεν το εχει; με φωτο ) - πως τα βλεπεις σε σ εση μα οταν δουλευες σκιμερ; τα υψηλα οργανικα πιστευεις οτι εχουν θετικη 'η αρνητικη συσχετηση , σε σχεση με τον χρωμματισμο;

Σκονες περαν των βασικων ριχνεις και τιποτα για ιχνοστοιχεια; καλιο εχεις μετρησει; δυστηχως δεν εχω βρει τεστ να μετρησω , αλλα ριχνωντας το ειδα διαφορα μεγαλη σε μοντιπορες που ειχα, ειμαι σιγουρος οτι εχοντας αλγες για φιλτρανση, εχουμε καταναλωσεις υψηλες σε καλιο, που πρεπει να τις αναπληρωνουμαι.

Οι αλλαγες οτι ειναι απαραιτητες με την bailing, αρχιζω να πιστευω οτι ειναι λιγο μυθος..... Βλεποντας ενυδρεια αλλων χομπιστων, που κανουν ελαχιστες αλλαγες με bailing, νομιζω οτι πιο σημαντικο , ειναι να βρουμαι ππια και να προσθετουμαι τα ιχνοστοιχεια που λειπουν, , παρα να απομακρυνουμαι ταχα βλαβερα στοιχεια που προσθετουμαι με τις σκονες.

Ατς τι διαστασεις σιτα εχεις, τι ροη και με τι τη φωτιζεις; εμενα και η χαετο διπλα του , μεγαλωνει, αλλα πολυ αργα.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01553 seconds with 10 queries