Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #29  
Παλιά 07-03-16, 17:44
Harris1 Ο χρήστης Harris1 δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 09-11-2014
Περιοχή: Χολαργος, Αθηνα
Μηνύματα: 382
Προεπιλογή

Και εγώ στο η. τ. από σήμερα κιόλας. με συγκλόνισε το βίντεο του Φαρσαλίνου και ζητάω να κόψω το κανονικό. 24 χρόνια στα κανονικά και με cpap μηχάνημα πλέον, δεν θέλω να το ξαναδώ μπροστά μου. Κάνω ένα τελευταίο κανονικό τώρα και το πετάω.
Συμφωνώ, ένα κάρο βλάκες βλέπεις κάθε μέρα, πουσου λένε το ηλεκτρονικό... επικίνδυνο ... ηλίθιε, αν κάπνιζες θα ήξερες, αν είχες ένα παιδάκι 6 χρονών, εξαρτώμενο, κάθε μέρα να σε βλέπει να την κοπανάς κάθε μισή ώρα για τσιγάρο, θα ήξερες. Βλάκες, όλοι ειδήμονες και όλοι με άποψη.
1 θα του πεις1 να το κόψει χωρίς βοήθεια τίποτα.
2 το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αν δεν μπορεί,
όλα τα άλλα είναι και είναι αρλούμπες,
έξωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω πάω, που να μην πήγαινα, γμτο το έχω πετάξει το τελυταίο 5 μηνο δυό φορές στον κάδο και την άλλη μέρα, ξαναπήρα.
Κλαψ. Τέλος, δεν τα αντέχω πιά.
Με εμάς τους όσα πάνε και άμα έρθουν τα πράγματα είναι πιο ζόρικα, βλέπε Βλάσης Μπονάτσος αλλά δεν γουστάρω να ψοφήσω και κυρίως να με φάει η μαλακία το τσιγάρο, που νομίζω ότι μου α΄ρεσει κιόλας.
Μπούρδες εξαρτημένοι είμαστε και μακριά παιδιά όσοι μπορείτε. Σίγουρα θα έχετε έναν συγγενή, έναν κάποιο, ένα αγαπημένο πρόσωπο για το οποίο αξίζει να ζήσετε.
..
χσ
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01383 seconds with 10 queries