Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-03-16, 20:46
Το avatar του χρήστη Michali[s]
Michali[s] Ο χρήστης Michali[s] δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Athina - Glyfada
Προεπιλογή

[εμφανιζει το μουσι του ξερολα]

Atmos πηρα μονο μια φορα και μου φανηκαν πολυ νερουλες οι βασεις. Πολυ μπαμ μπουμ. Διαβαζω οτι οντως πλεον τις εχουν πολυ αραιωμενες.
Γευστικα δεν με χαλασαν για να ειμαι ειλικρινεις.
Διαβαζω επισης οτι τα υγρα της ατμος δεν ειναι καθολου ευγενικα με τις αντιστασεις και οτι αφηνουν αρκετα καταλοιπα.

Οι βασεις της pink mule μου αρεσουν περισσοτερο αλλα ειναι τοσο πηχτες που σε aerotank mini εργοστασιακο δεν ατμιζονται. θελουν αραιωση με ενεσιμο νερο.

Τωρα καλυτερες χειροτερες δεν μπορω να σου πω. Αν εσυ κανεις ατμος και εισαι ευχαριστημενος αυτο αρκει.

Ο μηνας ειναι πολυ παιδια. Και τις τρεις αντιστασεις που αλλαξα στον εργοστασιακο (μετα πηρα επισκευασιμο) τις αλλαξα στις 6-7 μερες. Τις ανοιξα και τις τρεις και ηταν καθε φορα μαυρες. Πως γινεται η σχαρα οταν ψηνεις ψαρι? Υπερβολη μεν αλλα καπως ετσι. Δεν ξερω αν και ποσο αυτο επιβαρυνει το ατμισμα αλλα ηταν ψιλοαηδια.
Οπως και να εχει οπως λεει και ο tsoui ( και αλλοι στο νημα πριν απο αυτον ) με εναν επισκευασιμο λυνεις αρκετα θεματα.

alexi υπαρχει η ασθενεια ναι. [χαιδευει το μουσι του ξερολα]
Διαβασε εδω τι ειναι.
Ευθυνεται το διακετυλιο (ενισχυτικο γευσης) το οποιο χρησιμοποιειται στα υγρα του η.τ. Πηρε την ονομασια της (popcorn) επειδη την επαθαν ανθρωποι που δουλευαν σε εργοστασιο παραγωγης ποπκορν.
ΒΕΒΑΙΑ οι ανθρωποι που επαθαν την αρρωστια αυτη την επαθαν επειδη κατεβαζαν πολλα κυβικα διακετυλιο για πολλα χρονια και οχι επειδη ατμισαν. Επισης και το κ.τ εχει σε μεγαλυτερη συγκεντρωση.

Πλεον πολλοι κατασκευαστες υγρων βγαζουν σχετικες πιστοποιησεις που αναφερουν οτι δεν χρησιμοποιουν αυτα τα κακα χημικα.

[ξυριζει το μουσι του ξερολα και παει να παιξει bioshock]
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01363 seconds with 10 queries