Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DJK
Για τις μετρήσεις δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Οι "μερικές πέτρες" που αναφέρεις τι πέτρες είναι; Είσαι σίγουρος ότι δεν ανεβάζουν την σκληρότητα;
Μπορεί 2 πέτρες που μάζεψα από ποτάμι και είναι βέβαια αρκετά μεγάλες να ανεβάζουν την σκληρότητα?
Κατά τα άλλα .. δεν ξέρω από που να ξεκινήσω με τους συνδυασμούς ψαριών σου. Χρυσόψαρο + Tetra + Ζωοτόκα + Σκαλαράκι = ΑΧΤΑΡΜΑΣ
Έχεις δίκιο... Παραείναι κοινωνικό ενυδρείο το ενυδρείο μου. Τα μικρά Tetra νεον κτλ μαζί με τα ζωοτόκα δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Χρυσόψαρο και σκαλάρια θα τα χαρίσω. Δεν ξέρω για τους 2 γλύφτες που είναι σχετικά μεγάλοι εάν δημιουργούν πρόβλημα.
Τα ψάρια που γράφεις απλά δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Κάτι πρέπει να κάνεις με αυτό. Για αρχή πρέπει να απομακρυνθεί το χρυσόψαρο και σύντομα και το Scalaria και μετά και... δεν ξέρω τα παραέχεις μπερδέψει.
Μεταξύ τους τα ψάρια δεν έχουν πρόβλημα ούτε έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες για το νερό.
Δεν έχω παραπάνω εμπειρία από εσένα, το 1 ενυδρείο που έχω το έχω περίπου 2 μήνες. Σου προτείνω άμεσα να διαβάσεις .. οτιδήποτε κυκλοφορεί εδώ στο forum.
|
Ευχαριστώ φίλε για τις παρατηρήσεις!!!!!!!!!!!!!