Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-12-05, 16:57
Το avatar του χρήστη DJK
DJK Ο χρήστης DJK δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Νέο Ψυχικό
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην DJK
Προεπιλογή

Αν κατάλαβα καλά ο Netblues εννοεί ότι υπάρχουν τα παρακάτω προβλήματα
1. Το κλασικό ballast του arcadia έχει μικρή απόδοση και ένα ποσό χάνεται σε θερμότητα. Αυτό είναι βέβαια κακό, όχι τόσο όμως αν χρησιμοποιείται για θέρμανση του ντουλαπιού του DIY CO2 όπως στην περίπτωσή μου.
2. Η λάμπες θα βγάζουν λιγότερο φως.. αυτό είναι κακό αν και δεν ξέρω το πόσο λιγότερο.
3. Οι βάσεις από τις λάμπες έχουν ύψος από την αρχή της βάσης μέχρι την άκρη της λάμπας περίπου 4,6cm και μέχρι την άκρη του ντουί 5,6cm (τουλάχιστον τόσο είναι της Juwel. Όλες οι διαστάσεις είναι για το Vision 180). Αντίστοιχα η κόντρα στο καπάκι εχει απόσταση από αυτό 4cm και αν χρησιμοποιείς το εσωτερικό φίλτρο το φίλτρο από το καπάκι 5cm. Για αυτόν τον λόγο οι βάσεις δεν μπορούν να μπουν κανονικά στο καπάκι αλλά θα πρέπει να μπουν κολλημένες με το πλάι πάνω σε αυτό εκτός και αν κάνεις μεγάλες τρύπες. Αντίστοιχο πρόβλημα υπάρχει και στο να κολλήσουν πλάγια στο πίσω μέρος. Δεν εχω δει το RIO 180 αλλά στο Vision 180 η καμπύλη της κόντρας είναι απαγορευτική για κάτι τέτοιο.

Μία άλλη λήση είναι η βάση IP64 η οποία είναι όμως splash-proof και με στραπάκια τοποθέτηση της λάμπας δίπλα στην ήδη υπάρχουσα.

Αν πάρεις τελικά το συγκεκριμένο περιμένω νέα/οδηγίες για την εγκατάσταση.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DJK : 08-12-05 στις 17:06
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01985 seconds with 10 queries