Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-02-16, 02:14
Lightt Ο χρήστης Lightt δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τα καλά λόγια!

Όχι το ξέρω, μέσα στο υπόστρωμα τις έχω τις ταμπλέτες. Εννοούσα πως την έχω βάλει μέσα στην άμμο αλλά ανάμεσα στα ματσάκια από τις βαλισνέριες για να μην χρησιμοποιήσω περισσότερες. Να πιάνει δηλαδή τα 3 ματσάκια που έχω εκεί μαζί μόνο η 1 ταμπλέτα. Για την ακρίβεια έχω μισή ταμπλέτα στα φυτά μου όχι ολόκληρη.

Τον βυθό ,τον είχα πλύνει με λάστιχο και πολύ πίεση αρκετά καλά. Τώρα το θολό νερό 1μιση μήνα μετά παραμένει μυστήριο και δεν έχω βρει την λύση. Είχα και ένα άλλο τοπικ που ρωτούσα αν το seachem purigen θα με βοηθήσει να δω για πρώτη φορά καθαρό νερό χωρίς να μου τραβήξει λιπάσματα

Για την λίπανση , έχω ξεκινήσει με ένα γενικό λίπασμα seachem flourish , έχω υπολογίσει την δόση για τα λίτρα μου , την έχω κάνει δια 3 και μετά δια 6 οπότε ουσιαστικά ρίχνω 0,3 ml την ημέρα εκτός από όταν αλλάζω νερό.. Δεν ξέρω μήπως πρέπει πλέον να αυξήσω που μπήκε το φως και το co2.

Για την φυτομάζα σκέφτομαι να μην προβώ σε καινούργια φυτά αλλά να εκμεταλευτώ μελλοντικά μου κλαδέματα και να την αυξήσω!
Τώρα για πιο συγκεκριμένα λιπάσματα μάλλον θα πρέπει να περιμένω λίγο διαβάζοντας τα φυτά μου..

Edit. Κάνω 1 edit να πω πως ο πολύς φωτισμός θα μετριαστεί κάπως στο εσωτερικό γιατί σκέφτομαι να δώσω και 1 νότα από λίγα φυτά επιφάνειας. Συγκεκριμένα μου αρέσει πολύ το φυτό αυτό στην επιφάνεια στο παρακάτω βίντεο.
Επειδή όμως παιδιά δεν ξέρω πως λέγεται όποιος γνωρίζει ας μου δώσει πληροφορίες.
Ευχαριστώ πολύ

https://www.youtube.com/watch?v=XGMuc0De2sM
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01398 seconds with 10 queries