Θέμα
:
Ζευγαρώσαν αλλα?
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
#
5
07-12-05, 08:48
PascM
Γηραιοί του GAB
Περιοχή: 127.0.0.1
Η φωλιά έχει μικρύνει πάρα πολύ και αυγά δεν μπορώ να διακρίνω, την θυληκιά θα την βγάλω άμεσα και θα την βάλω δίπλα στο άλλο μικρό ενυδρειάκι που έχω με διαχωριστικό ανάμεσά τους. Δεν κατάλαβα τι έχω κάνει λάθος πάντος. Η θερμοκρασία είναι 29 βαθμούς στο ενυδρείο των 15λίτρων και στο άλλο που βάζω την θυληκιά είναι εξίσου το ίδιο και επί μια εβδομάδα έκανα προετοιμασία με αρκετό τάισμα με αποξηραμένο σκουλίκι και φυλαράκι (της ΤΕΤΡΑ μου το δώσαν από ένα Pet Shop για μονομάχους) και τους έβαζα να βλέπονται για λίγο κάθε βράδυ πριν κλείσουν τα φώτα του δωματίου και ο αρσενικός και η θυληκιά σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει κανένα από τα δυο μεγάλη κοιλιά πλέον τι έγινε που πήγαν τα αυγά? Στο βυθό έχω χαλίκι ναι. και στην επιφάνεια υπάρχουν διάσπαρτες φυσαλίδες! Ουφ τι να κάνω τώρα δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω και πολλά πράγματα η πρώτη προσπάθεια στέφθηκε από πλήρη αποτυχία.Την επόμενη προσπάθεια θα την κάνω σε μεγαλύτερο ενυδρείο μιας και έχω ένα 50λιτρο ελεύθερο πλέον.
Μήπως υπάρχει πιθανότητα να υπάρχουν αυγά και να μην μπορώ να τα δω μέσα στα φύλλα? Πάντος τη θυληκιά δεν την έχει στρεσάρει και ελπίζω ότι δεν θα την έχει στρεσάρει μέχρι το μεσημέρι που θα γυρίσω σπίτι.
PascM
Εμφάνιση Δημόσιου Προφίλ
Αποστολή προσωπικού μηνύματος στον/στην: PascM
Επίσκεφθείτε την ιστοσελίδα του χρήστη PascM!
Αναζήτηση όλων των μηνυμάτων του χρήστη: PascM
Page generated in
0,01594
seconds with
10
queries