Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 06-02-16, 09:11
Το avatar του χρήστη pantel78
pantel78 Ο χρήστης pantel78 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Καρδίτσα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αλουμινοχαρτο από όσο ξέρω με το καιρο λιώνει, αλουμινοταινία ίσως ήταν καλύτερα.
Γιατι δεν σκέφτεσαι κάτι σε led ;
Για το βάψιμο τώρα, θα το περάσεις πολλά χέρια (3-4) συντηριτικό ξύλου εμποτισμου διαλύτου, όχι νερού, πχ vivexyl ή diaxyl, αν θες το αφήνεις έτσι ή αν θες το βάφεις. Για να το βάψεις όμως θα το περάσεις πρώτα βελατουρα και μετα ριπολινη, αν βάλεις ριπολίνη νερού θα βάλεις και βελατουρα νερού, αλλίως διαλύτου και τα 2 . Δεν χρειάζεται αδιαβροχηποιητη και άλλα τέτοια. Αν θες να στοκάρεις, περνας το 1ο χερι συντηριτικό, στοκάρεις , τριβεις , και μετα τα υπολοιπα χερια συντηριτικό, επίησς και η βελατουρα τρίβεται για καλό φινιρισμα. Αν βάλεις βελατουρα και ριπολινη νερου στεγνώνουν γρήγορα, διαλύτου αργουν πολύ και μυρίζουν. Το συντηρητικό αργει και αυτο , όσα πιο πολλά χέρια τοσο πιο πολύ αργεί.
Τώρα δες τι κανει το συντηριτικό ξύλου
δες πως πλένω το ξύλινο ενυδρείο που εχω στη ταράτσα

BORKED

το εχω περάσει 4 χερια συντηριτικό και ειναι στη βροχή , ακομα και σε χιονια
-------------------------
Ξέχασα να σου πω πως τα βάφεις με ρολάκι με σφουγγάρι, ειδικα το πορτοκαλί σφουγγάρι κάνει ωραίο στρώσιμο
Για led δεν έχω ψαχτεί, γιατί δεν το γνωρίζω καλά ούτε την απόδοση ούτε τη λειτουργία. Μπορείς να με βοηθήσεις;
Στο χω ξαναπει ότι στην ταράτσα σου έχεις κάνει απίστευτη δουλειά, μην μας κάνεις συνέχεια να ζηλεύουμε

Page generated in 0,01537 seconds with 10 queries