Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-02-16, 21:19
Το avatar του χρήστη ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν το θερμομετρο ειναι ΟΚ και εχει προβλημα ο θερμαντηρας, μπορει να μην ειναι προβλημα τελικα. Μη τον πεταξεις.
Καποιοι εχουν "ασφαλεια" και σταματανε απο μονοι τους καθε καμποση ωρα, ασχετα αν δεν εφτασε η θερμοκρασια εκει που τον ρυθμισαμε.
Πχ οταν βαζουμε σε κρυο νερο (πχ 10C) καποιο θερμαντηρα να το ζεστανει στους 26, δεν σημαινει οτι θα δουλευει σερί μεχρι να φτασει στους 26C.
Μπορει να σταματησει στους 15 για λιγη ωρα και μετα να ξαναπαρει μπρος κ.ο.κ μεχρι να φτασει καποια στιγμη στους 26.
Αυτό ισχύει σε μένα, παρόλο που το έχω βάλει στους 28 βαθμούς και ο ελεγκτής είναι στους 25, όταν πέσει στους 24,7 και παίρνει μπρος, μπορεί πριν φτάσει στους 25 ο θερμαντήρας να κλείσει κι ας είναι ενεργός ο ελεγκτής, δεν δουλεύει συνεχώς μέχρι τους 25. Για μένα ο φίλος μπορεί να κάνει και κάτι άλλο, τα θερμόμετρα που μετράμε πυρετό ξεκινάνε απ τους 35 και πάνω, ας ζεστάνει λίγο νερό να φτάσει μ αυτό το θερμόμετρο κοντά στους 37 για παράδειγμα και μετά να βάλει του ελεγκτή να δει, δείχνει 37; Τα θερμόμετρα πυρετού είναι ακριβείας οπότε θα έχεις ένα μπούσουλα. Εγώ όπως έχω ξαναπεί είμαι ψυκτικός σε εφαρμογές βιομηχανικής ψύξης με εμπειρία πάνω από 20 χρόνια και δουλεύω σχεδόν όλους τους ελεγκτές, eliwell, dixel, lae, carell, κάπου κάπου κι αυτά κολλάνε και θέλουν απλά ένα λεπτό εκτός ρεύματος. Ομως σε κανένα απ αυτά δεν έχω δει απόκλιση πάνω από 0,2 βαθμούς, είναι όργανα ακριβείας, στο 99% των περιπτώσεων φταίει το αισθητήριο. Επίσης τα θερμόμετρα των ενυδρείων είναι για την πλάκα αφού έχω δει μεγαλύτερες του ενός βαθμού αποκλίσεις. Λόγω της δουλιάς μου έχω θερμόμετρο το οποίο πηγαίνει σε ειδική υπηρεσία κάθε χρόνο για καλιμπράρισμα, είναι ψηφιακό και το χω για να μπορώ να μετράω προιόντα αλλά και χώρους, πιστέψτε με αν θέλετε βάζοντάς το μέσα στο ενυδρείο το eliwell 915 που έχω εγώ ως ελεγκτή έχανε μέσα στο νερό 0,1 βαθμούς, όλα τα άλλα 3 διαφορετικά ενυδρειακά θερμόμετρα όμως που έχω άλλο έδειχνε μισό βαθμό παραπάνω, άλλο δύο βαθμούς κάτω κι άλλο ένα βαθμό πάνω, του πυρετού όμως μου έδειχνε ακριβώς ό,τι και το ψηφιακό οπότε άποψή μου καλύτερα να εμπιστεύεστε την ένδειξη του ελεγκτή κι αφού που και που το συγκρίνετε με ένα πυρετού.

Page generated in 0,01542 seconds with 10 queries