Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #9  
Παλιά 28-01-16, 17:49
Το avatar του χρήστη BaCh
BaCh Ο χρήστης BaCh δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 28-11-2014
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 117
Προεπιλογή

Update: Πάει και ο μονομάχος... Έμειναν μόνο οι δυο μονομαχίνες stand by στη γενίστρα μέχρι να δω τί θα γίνει.

Σε μέτρηση που έκανα η οξύτητα έχει ανέβει στο 7,8 (ίσως από τα υγρά που έριξα). Παρεμπιπτόντως οι λαθρεπιβάτες δεν έχουν χαμπαριάσει.. Μια χαρά είναι..

Σκέφτομαι μήπως μου έκανε καμία νίλα ο χρονοδιακόπτης.. Υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο αν το ενυδρείο έμεινε με φως 4-5 μέρες; Από την άλλη στον ίδιο χρονοδιακόπτη είναι και τα guppy που χαίρουν άκρας υγείας..


Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alexis cosmo Εμφάνιση μηνυμάτων
έπεσε τπτ χημικό καθαριστικό η οτιδήποτε άλλο στο ενυδρείο?
έριξε κάποιος άλλος από την οικογένεια κάτι μέσα άθελά του?
κάποιο βρόμικο χέρι ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς?
όλα σε μια μέρα κάτι έπεσε σίγουρα στο νερό.
Τίποτα απολύτως..

Παράθεση:
Η τροφή που έδωσες την προηγούμενη μέρα ήταν ίδια με τις υπόλοιπες μέρες η κάποια καινούρια?
Την συνηθισμένη τροφή. Το μόνο πράγμα που άλλαξα ήταν ότι πριν 1 εβδομάδα που έκανα την αλλαγή έβαλα καθαρισμένο κολοκυθάκι, και μια εβδομάδα νωρίτερα καθαρισμένο αγγουράκι.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από redman Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου το γεγονος οτι εχεις γεννηστρα, και την χρησιμοποιεις κατα αυτο τον τροπο φαινεται οτι δεν εχεις διαβασει τα υπομνηματα αρχαριων.
Οι γεννηστρες ειναι πολυ κακες για τα ψαρια (καπως παλευεται η κατασταση με αυτες που εχουν τουλι.) Στη φυση δεν υπαρχουν τετοια πραγματα και το ενυδρειο μας ειναι μια απεικονιση του φυσικου περιβαλλοντος που ζουν τα ψαρια μας, η τουλαχιστον πρεπει να ειναι.
Δε χρησιμοποιώ πλέον τη γενίστρα σε γέννες. Την είχα πάρει όταν είχα πρωτοπάρει guppy. Διάβασα και είδα κι από μόνος μου πόσο κακή ανάπτυξη είχαν τα μωρά. Την κρατάω μόνο για περιπτώσεις όπου χρειάζεται προσωρινή απομόνωση ψαριού, όπως αυτή, ή για να έχω stand by κάποιο ψαράκι που ετοιμάζομαι να δώσω. Δε θα αφήσω τις μονομαχίνες εκέι για πάντα.

Παράθεση:
Γραψε μας ποια μοντελα ειναι, καθως και τα λιτρα σου.
Το φίλτρο στο συγκεκριμένο ενυδρείο είναι Marina jet-80. Διαστάσεις 30χ30χ60. Φυτεμένο με ανούβιες και λίγο κερατόφυλλο.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από G_AQUA Εμφάνιση μηνυμάτων

Η άλλη περίπτωση που θα μπορούσε να φέρει μαζικές απώλειες θα ήταν πιθανή σοβαρή έλλειψη οξυγόνου στο νερό. Απο την οποία οι μονομάχοι θα γλύτωναν αφού έχουν την δυνατότητα να αναπνέουν απο την επιφάνεια...
Χμ... Είναι κι αυτή μια πιθανότητα μιας και το φίλτρο μέχρι να το καθαρίσω αφού αφαίρεσα τα ψάρια, ήταν λίγο "στουμπομένο" και δεν έβγαζε πολλές φυσαλίδες.. Από την άλλη όμως χτυπήθηκε και ο μονομάχος..
__________________
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BaCh : 28-01-16 στις 17:49 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01707 seconds with 10 queries