Το δικό μου ενυδρείο το έχω πάρει από το aquaristic.net. Τα μεταφορικά ήταν περίπου 110€ για ενυδρείο 180lt. Συνολικά το ενυδρείο κόστισε 510€ αλλά πήρα και πολλά άλλα χωρίς ουσιαστικά άλλη χρέωση στα μεταφορικά. Για το ίδιο ενυδρείο με το έπιπλο μου ζήτησαν μέχρι και 800€ Μαζί με τα άλλα πράγματα που πήρα η διαφορά έβγαινε πάνω από 400€.
Η παραλαβή έγινε με παλέτα στο σπίτι μου όπου και το έφερε η μεταφορική. Το μόνο αρνητικό το οποίο είχε η όλη ιστορία είναι ότι για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα καθυστέρησε αρκετά, σχεδόν 1 μήνα. Θα πρέπει βέβαια να πω ότι η συνολική παραγγελία (ενυδρείο, τεστ, τροφές, λιπάσματα κλπ) ήταν σχεδόν μια σελίδα στο τιμολόγιο. Δεν έλειπε τίποτα. Θα έλεγα πάντως να ψάξεις λίγο παραπάνω μήπως το βρεις σε καλύτερη τιμή εδώ. Το έπιπλο βέβαια όταν στο φέρει η μεταφορική θέλει συναρμολόγηση ενώ αν το πάρεις από μαγαζί εδώ μπορεί και να στο φέρουν στημένο. Κάποια στιγμή το βρήκα τυχαία σε ένα μαγαζί 475€ αρκετά σκονισμένο βέβαια και με μικρό χτυπηματάκι στο έπιπλο για αυτό και λέω να ψάξεις αρκετά μήπως τελικά δεν αξίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DJK : 02-12-05 στις 17:26
|