Αν και είναι άσχετο με το θέμα, αλλά λόγω της συζήτησης πρέπει να αναφερθεί. Ατελείς καύση υδρογονάνθρακα παράγει τόσο CO και CO2, η αναλογία είναι εντελώς τυχαία της παραγόμενης ποσότητας. Στο μαγγάλι, ψησταριά και παντού, τα κάρβουνα καίγονται ατελώς.
Για να μην είμαι και εντελώς άχετος με το θέμα, θα πω/ρωτήσω κάτι που μου είχαν πει. Αν λέει κάνεις χρήση CO αντί για CO2 θα δεις την τρελή ανάπτυξη στα φυτά με μόνο πρόβλημα το γεγονός ότι το CO είναι πιο τοξικό (και κατ' επέκταση θανατηφόρο) για τα ψάρια. Μου το είπε χομπίστας εξ αμερικής ο οποίος ισχυρίζονταν ότι στο φυτεμένα του έκανε χρήση CO χωρίς με ελάχιστα ψάρια, τα πιο ανθεκτικά. Το έχετε ξανακούσει?