Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-11-05, 21:47
Το avatar του χρήστη Pritanis
Pritanis Ο χρήστης Pritanis δεν είναι συνδεδεμένος
DiscusModerator

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Το επαναλαμβανω για να μην παρεξηγουμαι....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. Εδω εχει μεσα ψαρια απο ολες τις ηπειρους ειναι δυνατο να ειναι σωστη συνθεση... Το αλλα που υπαρχει ειναι καθαρα φιλολογικο..... Τα ψαρια δεν φαινονται απλα μια χαρα αλλα ειναι μια χαρα.....Καλως ή κακως το ενυδρειο αυτο στηθηκε απο τον πατερα μου ο οποιος εχει την κλασσικη αντιληψη που ειχε γινει και υπογραφη στο σαϊτ οτι ψαρια ειναι δεν παθαινουν τιποτα..... Οταν ερχεται σπιτι μου και βλεπει το δισκοενυδρειο μου και τι κανω για αυτο πεφτει η ειρωνεια του αιωνα.... Ειδικα αμα χασω και κανενα ψαρι το καζο ειναι απιστευτο..... Το γεγονος ειναι και ειναι γεγονος!!! οτι το συγκεκριμενο ενυδρειο εχει μια θερμοκρασια γυρω στους 22-24 βαθμους (χαμηλη αρκετα για τροπικα ψαρια) φιλτραρεται με ενα μονο φιλτρο 2260 που δεν επαρκει με τιποτα, και οι αλλαγες νερου ειναι αγνωστη λεξη , οσο για χημικα τιποτα.... (ευτυχως το νερο ειναι γεωτρησης) και παρολαυτα δεν υπαρχει η παραμικρη απωλεια ψαριου και οχι μονο αυτο αλλα τα ψαρια αναπτυσσονται με τρελους ρυθμους......Παρακαλω εξηγηστε αυτο το πραγμα να εχω να πω και γω κατι οταν με κολλαει στον τοιχο για τις λουλουδες μου, οπως λεει τα ψαρια μου......

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01679 seconds with 10 queries