Ευχαριστώ παιδιά για την καλή σας πρόθεση, το πρόβλημα δεν είναι το πόδι. Όντως αν ήθελε μόνο πόδι θα ήταν απλή δουλειά, το θέμα είναι ότι ο takis_gt λέει ότι χρειάζεται και οριζόντιο στήριγμα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κουμπώσει με το πόδι από το ικέα:/ Δηλαδή είναι μια κατασκευή που ξεπερνά τις δυνατότητες μου (που φτάνουν ως την συναρμολόγηση έτοιμων πραγμάτων από το ικέα) και ο πατέρας μου συνήθως δεν έχει διάθεση να με βοηθήσει σε τέτοιες κατασκευές

Δηλαδή δεν μπορώ να το κάνω μόνη μου αυτό με την πλατφόρμα και τα πόδια.
Και για να φέρω κάποιον να μου το εκτιμήσει και να το φτιάξει θα πρέπει να πληρωθεί ο άνθρωπος.
Αυτά τα πόδια στο ικέα πάντως βλέπω ότι λένε 50κιλά ανα πόδι σηκώνουν, άρα αν βάλω δύο σε κάθε πλευρά του ενυδρείου δεν θα είμαι εντάξει?
Να κάνω όμως μια άλλη ερώτηση:
θα μπορέσω να στερεώσω το φίλτρο πιο χαμηλά από κει που είναι αρχικά κατασκευασμένο να μπαίνει? με βεντουζες πχ?
Επίσης που μπορώ να δω τι ακριβώς και με ποια σειρά βάζουμε τα υλικά του φίλτρου στο φίλτρο?
Και άλλη μια: Πόσο χαλίκι-άμμο να υπολογίζω ότι χρειάζομαι άραγε?
Εντάξει τελευταία: Βλέπω σε βιντεάκια που στήνουν ενυδρεία ότι μερικές φορές δεν βάζουνε υπόστρωμα (αυτό που μπαίνει κάτω απο το χαλίκι) για τα φυτά. Αναπτύσσονται τα φυτά χωρίς αυτό?