Μου φαίνεται ότι πιάσαμε και οι δύο τις υψηλές θεωρίες. Το ζουμί δεν είναι πάνω στη δικιά σου και στη δικιά μου UV αλλά στη συγκεκριμένη που ούτε ελικοειδή ροή έχει ούτε τίποτα. Όσον αφορά στα σκίμμερ ανέφερα ένα παράδειγμα που είναι γνωστό ότι οι εταιρείες "υπερεκτιμούν" τις δυνατότητες των προϊόντων τους. Σχεδόν κανένα σκίμμερ δε δουλεύει στα λίτρα που το δίνουν κι ήθελα με αυτό να επισημανθεί ότι κάποιες φορές δίνονται τιμές δυνατοτήτων μεγαλύτερες από αυτές που πραγματικά αντέχουν για εμπορικούς και διάφορους άλλους λόγους. Κι όσο υποκειμενική είναι η απόδοση του σκίμμερ άλλο τόσο είναι και της UV. Ας αφήσουμε τώρα τα αλμυρά και ας πιάσουμε τα γλυκά. Όσον αφορά στην ερώτηση του netblues φαντάζομαι ότι στην αρχή δεν τα έκοψε αλλά μετά στην προσπάθεια για αύξηση της ροής τα έκοψε. Επειδή έχω δει τη συγκεκριμένη UV σε λειτουργία και σε βάθος χρόνου, κάτι που συμπεραίνω ότι δεν έχεις κάνει εσύ thediscusman, παρατήρησα ότι είχα καλύτερα αποτελέσματα όταν είχε συνδεθεί η UV με ένα κυκλοφορητή 300lt/h. Εμπειρία που έζησα και μεταφέρω, αν κάποιος έχει κάνει κάτι άλλο ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ UV ας πει τη γνώμη του.
|