Κατά τη γνώμη μου δεν χρειάζεται να πειράζεις τις παραμέτρους
καθώς το νερό της Σαλονίκης είναι πολύ κοντά στις τιμές που θέλουμε
και το σημαντικό είναι η σταθερότητα τους.
Διάβασε αν θέλεις
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81859
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=66881
Αραιά, καλό είναι να προσθέτεις λίγο epsom salts για να ενισχύεις την περιεκτικότητα σε μαγνήσιο (η σκληρότητα στην Τανγκανίκα είναι κυρίως μαγνησιακή και όχι ανθρακική) και να δίνεις τροφές που περιέχουν ιωδίνη (ή να ρίχνεις σκεύασμα ιχνοστοιχείων που να την περιέχει) γιατί τα ψάρια της λίμνης αν υπάρχει έλλειψη της παθαίνουν βρογχοκήλη/βλάβες του θυροειδή.
Λιπάσματα δεν θα έριχνα καθόλου.
Μας χρωστάς μια παρουσίαση με φωτο