οκ καταλαβα!το ιδιο μου ειπε και ο σακης πανω κατω!να σε ρωτησω που θα παραγγειλω τον ριακτορα ασβ. γιατι δεν μπορω να βρω σαιτ που στελνει ελλαδα?
-------------------------
κωστα αραγωνιτη ασπρο η' μαυρο?τι λες η' ειναι θεμΑ γουστου?
αραγωνιτη ζωντανο ε?
ΚΩΣΤΑ ΕΧΕΙς ΠΟΛΛΑ φιλια απο νινταλ!

επισης τρυπα για την αντλ.επιστροφης να κανω?ο νινταλ μου ειπε αν θελω μπορω και οχι.τι λες?
θα ερθει παρασκευη μαλλον απογευμα για μονταρισμα και τρυπες και μου ειπε για υπερ/ση θα κανει 2 τρυπες και θα βαλει ποτηρια.επισης μου ειπε οτι βγηκε μια νεα υπερ/ση που εξαλειφθει τελειως τον θορυβο αλλα παει κανενα 150αρι.οχι οτι αυτη που θα βαλει θα κανει πολυ θορυβο αλλα στην αλλη δεν ακους τιποτα και του ειπα εαν γινεται αργοτερα να μπει η νεα εαν θελω και μου ειπε οκ..
επισης μου ειπε οτι ο ριακτορας θελει ph contr. αλλα μετα απο συνομιλια με τον φιλο ΣΑΚΗ ΠΑΠ.(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΑΚΗ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΦΙΛΕ)μου ειπε οτι δεν ειναι αναγκαστικο....τι κανω?αν και εχω χρονο για τον ριακτορα ακομα...
κατα τα αλλα ολα καλα του αρεσε η δουλιτσα που εχω κανει το μονο που μου ειπε ειναι οτι πρεπει να παρω αλλον ενα θερμοστατη για το δοχ.προετ. γιατι ειναι λιγο μικρος......αυτα.