Φίλε netblus σε ευχαριστώ για την περιγραφή της όλης διαδικασίας -μεταφοράς του ενυδρείου και των δίσκων.
Τα φελιζόλ-ψυγεία δεν τα είχα σκεφτεί, πολύ καλός τρόπος μεταφοράς ψαριών. Νομίζω οτι μέσα σε τέτοια δοχεία απο φαλιζόλ εισάγωνται όλα τα ψάρια. Οπότε αν κάνω και όλα τα υπόλοιπα που μου είπες σχετικά με την μεταφορά, πιστεύω οτι δεν θα έχω πρόβλημα. Απο αύριο θα ψάξω να βρώ τα φελιζόλ, και να συγκεντρώσω ολα όσα θα χρειαστώ.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και δεν περίμενα να είναι έτσι, είναι το θέμα της ποσότητος του νερού που πρέπει να μεταφέρω απο το παλιό στο νεο ενυδρείο. Περίμενα δηλαδή οτι θα χρειαζόταν πολύ μεγαλύτερη ποσότητα νερού, (και αναρωτιόμουν το πως θα την μεταφέρω), οτι θα χρειαζόταν το νέο.
Με την ευκαιρία θα προσθέσω υπόστρωμα εκ νέου, και θα ήθελα να μου θυμήσεις λίγο την διαδικασία αυτή ,γιατί ο χρόνος μου αυτό το 10ήμερο είναι πολύ λίγος και δεν προλαβαίνω να βρω τα σχετικά tipoc και να διαβάσω...Έχω λεπτή λιμνίσια άμμο, περίπου 7 πόντους. Θα βάλλω πρώτα 3-4 πόντους άμμο στην συνέχεια το υπόστρωμα (ποιό μου προτείνης?), και μετά πάλι την υπόλοιπη άμμο?
Οσο αφορά κάποιες απορίες που θα προκείψουν σχετικά με την μεταφορά (κατά την διαρκεια της), θα τα θέτω έγκαιρα εδω.
|