Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από moradin
|
τυχαια το goοgleαρα και η πρωτη σελίδα είχε αυτές τις τιμές με το pH στα 8,46ο!!!
λοιπόν...
ελαφρόπετρα δεν υπάρχει στην πόλη μου ουτε στα οικοδομικά ουτε σε pet!
μόνο μακαρονάκι στα pet shop με τιμή 11,50ο τα 750gr (της SERA αν θυμαμε καλά)
σε συζήτηση που έπιασα σε 3 μαγαζιά προτείνουν χρυσόψαρα κοινά με 2-3ο ή oranda (κογκολέζους όπως τα λένε) με 4-6ο.
επίσης το νερό μας ταιριάζει μου λένε σε γκουράμι, κυχλίδες & τιγράκια (ή ινδιανάκια) !!!
όλα αυτά με την προϋπόθεση που ζητούσα , εκτός του ακατέργαστου νερού, τα ψαράκια που θα επιλεγούν να μην τρώνε το φυτό που έχω.
οπότε ή πέρνω 2 χρυσόψαρα για να μην εξαφανιστεί η όποια βιολογία έχω ή μπορώ να ρίξω και biotric μου λένε (ή κάπως έτσι) για να βοηθήσω πιο γρήγορα την κατάσταση.
όλα αυτά τα γράφω γνωρίζοντας την κατάσταση των pet shop και γράφω και τις τιμές για να έχετε μια γενικότερη άποψη!!!
αποψή μου να πάρω τα 2 χρυσόψαρα για να μην χάσω την βιολογία και τα επιστρέφω οταν αποφασήσω τι θα κάνω...
σκέφτομαι και το άλλο αξίζει η αγορά ψαριών απο το ίντερνετ;
οκ τα υλικά φίλτρου, τα υγρά τέστ και τις τροφές τα πέρνουμε ιντερνετικά, τα ψάρια αξίζει ή πέρνεις γουμάρι στο σακί;
το σκέφτομαι και για ένα άλλο λόγο....σαλιγγάρια & γαρίδες ουτε για δείγμα στα μαγαζιά.
έχετε να μου προτείνετε κάτι έστω και με προσωπικό μήνυμα;
θα ήθελα και για τα υλικά πρόταση εκτός του ebay και μια γνώμη και για τα είδη ψαριών που είπανε.
ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!