Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-10-15, 13:16
Το avatar του χρήστη Skydiver
Skydiver Ο χρήστης Skydiver δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθήνα, Νίκαια
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bouboulas Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα ξαναγράφω γιατί μάλλον δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι παίζει άσχετα αν το έχω γράψει άλλες δυο φορές. Αγορές από το ebay μπορούν να γίνουν αρκεί το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε να μην έχει σχέση με. Ηλεκτρικό- ηλεκτρονικό είδος, κοινός ότι λειτουργεί με ρεύμα, είδος σπιτιού, ακόμα και τάπερ να θες να πάρεις δεν μπορείς. Καλλυντικά, κραγόν κολόνιες, μανό, κρέμες, κτλ . Ένδυση- υπόδηση ,δωρεές και στοιχήματα. Επίσης για όσους θέλουν να στείλουν χρήματα στο εξωτερικό για οποιοδήποτε λόγο, πχ να βάλετε λεφτά στον λογαριασμό σας στο paypol. Μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ από κατάστημα για ποσό εως 500€ και να δικαιολογηθεί ο λόγος που στέλνετε τα χρήματα. Τραπεζικές συναλλαγές για εξωτερικό μέσο e banking δεν επιτρέπονται για την ώρα. Από ότι ακούγετε κάπου κοντά στα Χριστούγεννα θα γίνει άρση όλων των τραπεζικών περιορισμών.
Σταμάτη καλησπέρα!
Δεν ξέρω κατά πόσο το τραπεζικό μας σύστημα είναι σωστό στο μπλοκάρισμα κατά την επιλογή των συναλλαγών που λες. Εγώ για παράδειγμα μπόρεσα και έκανα αγορά με χρεωστική για έναν ατμοποιητή (καθαρά ηλεκτρονικό είδος). Επίσης, για ότι δεν με άφησε, μου επέτρεψε να στείλω χρήματα σε λογαριασμό paypal ώστε να πληρώσω μέσω του λογαριασμού μου για τις συναλλαγές μου (αγορές από το εξωτερικό). Αυτό το έκανα 4 φορές. Όσες φορές δηλαδή και αν το έκανα, πέρασε με τη μία. Συνολικά έστειλα πάνω από 300€.
Επισυνάπτω αντίγραφο των κινήσεων της κάρτας μου καθώς επίσης και της αγοράς του ατμοποιητή που προανέφερα, η οποία έγινε μέσω της χρεωστικής μου χωρίς κανένα πρόβλημα (τελευταία κίνηση στο αντίγραφο των κινήσεων), δια του λόγου το αληθές.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Χωρίς τίτλο.jpg
Εμφανίσεις:  284
Μέγεθος:  78,3 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Χωρίς τίτλο2.jpg
Εμφανίσεις:  264
Μέγεθος:  28,7 KB  

Page generated in 0,02367 seconds with 11 queries