Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-10-15, 19:47
Το avatar του χρήστη voas
voas Ο χρήστης voas δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Εισαι καλος εσύ
ευχαριστω πολύ τακη.μου ανοιξες τα ματια ομολογω στις τεχν. πληροφοριες περι του θεματος όπως και όλα τα αλλα παιδια.
μεγαλη δουλεια το φορουμ τελικα......
-------------------------
καλησπερα σε όλα το φορουμ.μια φορα και έναν καιρο ηταν κατι τζαμια που περιμεναν να κολληθουν,περιμεναν περιμεναν αλλα τιποτα πουθενα ο κυριος που θα τα κολλουσε.αυτα τα τζαμια λοιπον όταν θα ενωνονταν μεταξυ τους θα έφτιαχναν ένα ωραιο sump και ετσι θα ηταν ευτυχισμένα για παντα μαζι.................η συνεχεια όταν θα ερθει ο κυριος

εχουν αρχισει και πιανουν σκονη.....
ηρθε η πεθερα μου και τους εβαλε και σεμεδακι από πανω......
συστημα ολοκληρωμενο co2 με 5λιτρα μπουκαλα από olympia 3p πηρα τηλ και μου ειπε 195ευρω μαζι με φπα.ειναι καλη η τιμη?το μανομετρο μου ειπε ότι είναι μονο και ενσωματωμενο στην μπουκαλα.δεν το καταλαβα βεβαια αλλα δεν πειραζει......τι κανω?
καλησπέρα παιδια!τι φωτιστικο βαζουμε στο σαμπ?γνωριζει καποιος να μου πει?κατι εχω διαβασει ότι βαζεις και μαλιστα και σε αντιστροφη ωρα από του ενυδρείου ισχυει?στον χωρο γυρω από το σαμπ στην βαση χρειαζεται να βαλω καμια λεντοταινια η κανενα φωτακι για να βλεπω εάν θελω να το "δουλεψω"βραδυ?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 13-10-15 στις 19:47 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01385 seconds with 10 queries