Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-10-15, 09:13
kiriaki Ο χρήστης kiriaki δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: τηνος
Προεπιλογή

μετα απο ενα μεγαααααλο και δυσκολο καλοκαιρι, ηρθε ο καιρος για καμια φωτο. δεν εχω αλλαξει το σκηνικο οπως προγραμματιζα, ετσι και αλλιως εχει αλλαξει απο μονο του... προς το παρον μου αρεσει αυτο το "χαος" που επικρατει με τα φυτα, τα οποια εχω κλαδεψει κανα-δυο φορες και συνεχιζουν να αναπτυσσονται σαν τρελα!!! απ΄οτι φαινεται το απολαμβανει και ο μονομαχος!!!
οσον αφορα τις μετρησεις ειναι φυσιολογικες, οι αλλαγες γινονται καθε 7-10 μερες. ειχαμε κατι θεματακια με fin rot αλλα τωρα παμε καλυτερα μετα απο θεραπεια με αλατι. τα σαλιγκαρακια, που πιστευα πως θα κατακτησουν το συμπαν, εχουν κανει τη δικη τους κοινοτητα και ζουν αρμονικα με τα φυτα και το ψαρι χωρις ο πληθυσμος τους να ξεπερναει τα "ορια". τωρα σκεφτομαι να παρω λιγα Melanoides tuberculata , μηπως καθαρισουν λιγο τα ανωτερα στρωματα του χαλικιου που ειναι ανακατεμενα με υπολλειματα τροφης, φυλλων κ.λ.π. και με την ευκαιρια ηθελα να ρωτησω, αν αυτο θα εχει καποιο αποτελεσμα, ή θα ειναι καλυτερα να κανω μια γενικη καθαριοτητα, βγαζοντας και πλενοντας το χαλικι;

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02277 seconds with 10 queries