Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-09-15, 21:54
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

σπυρο δεν εχω βγαλει συμπερασμα ακομα.
ο λογος που το πηρα ητανε κυριως για την ετοιμασια του νερου της αλλαγης ωστε να αποφυγω τη χρηση φυλλων εκει.
(μιας και δεν εχω και πολλα φυλλα αυτη τη στιγμη αλλα δεν εχω και δοχειο προετοιμασιας ακομα).
μαλιστα δεν περιμενα πως θα ερχοταν και τοσο γρηγορα οταν το παραγγειλα στο μαγαζι.νομιζα θα κανει κανα μηνα,αντε δεκαπενθημερο στην καλυτερη.
εκανε 3 μερες τελικα.

ο δευτερος λογος ητανε γιατι θελω να το ψαξω λιγο οσον αφορα τα συστατικα του,οποτε επρεπε να το δοκιμασω...

κατι που δεν ηξερα πχ ητανε οτι περιεχει και γιουκα(η οπως λεγεται τεσπα το φυτο).
θα δειξει,ειναι η πρωτη φορα που το χρησιμοποιω.

για να πω την αληθεια,αμφιβαλω πως θα δω καλυτερα η/και πιο γρηγορα αποτελεσματα αποτι ειχα δει τοτε στον κυβο....
σε μια βδομαδα ειχε φτιαξει πτερυγια εκει που δεν ειχε το ψαρι...

στεφανε ευχαριστω.καλο γινεται
το φως δεν θα μεινει ετσι,την επομενη βδομαδα παω για φωτιστικο.το εχω υποψη μου οτι δεν επαρκει το φωτακι που εχω
κατσε δεν τελειωσε ακομα,εχει να μπει πραμα ακομα.ειμαι στο ψαξιμο για υλικα

παντως μεχρι στιγμης,το μονο πραγμα που εχω πληρωσει ειναι τα ψαρια, το Betta spa και δυο τροφες
τα υπολοιπα ολα τα ειχα απο παλιοτερα η τα μαζεψα εξω.
-------------------------
φτιαχνει ατμοσφαιρα το fogger τελικα

και ειναι ενας καλος τροπος ναχεις εντονο φως απο πανω για τα φυτα απεξω,αλλα να κρατας το νερο σκοτεινο για τα ψαρια

BORKED

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-09-15 στις 21:54 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01383 seconds with 10 queries